Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
Splaiul Independenței, 202h, zona Grozăvești, Sector 6, București (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocul I, II, III, IV și Vdat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift:
da
Numărul de apartamente:
500
Pereţi:
blocuri Ytong
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Numărul camerelor:
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere și duplexuri

Despre achiziție

Plată:
credit imobiliar, credit Prima Casă
Sunt informații suficiente?

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Onix Residence” se află construit în partea nordică a Capitalei, în zona Eroilor - Grozăvești, pe Splaiul Independenței, nr. 202H, sectorul 6, București.

Despre locul amplasării

Fiind așezat într-o zonă semi-centrală, Ansamblul Rezidențial „Onix Residence” oferă locatarilor săi o viață împlinită în apropiere de toate facilitățile urbane cu toate punctele de interes pentru toți membrii familiei, cu zone de relaxare și locuri de distracție.

Timpul liber poate fi frumos petrecut cu familia în Parcul Cișmigiu sau la Grădina Botanică, care se află nu departe de blocurile locative. Precum și la multe teatre, cinematografe, restaurante și cafenele din vecinătate.

În apropiere se află spitale și clinici, funcționează grădinița nr. 285, Liceul Teoretic Ion Neculce, Liceul „Mircea Eliade” și multe alte școli. Pentru studenți, nu departe de case se află Universitatea Politehnică și Universitatea Carol Davia.

Din Complex este acces facil către toate mijlocele de transport, linii de troleibuze, autobuze și stații de Metrou.

Este foarte ușor și repede de ajuns după cumpărături la Centrul Comercial Orhideea cu hipermarketul Carrefour și la AFI Mall Cotroceni.

Distanța de la case până la stațiile de Metrou: „Grozăvești” sunt – 1,1 km, Metroul „Eroilor” se află – 2,4 km și „Politehnica” – 1,5 km. Până la Piața Unirii sunt 5,3 km, iar Piața Victoriei este la 3,6 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs doar 2,5 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Otopeni se află situat la 16,2 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 7,8 km.

Descrierea Complexului Rezidențial și caracteristici constructive

„Onix Residence” este un proiect rezidențial care cuprinde cinci blocuri de apartamente. Toate blocurile locative sunt construite cu unsprezece etaje locative și dispun de câte un etaj la subsol și câte un etaj de parter.

Clădirile sunt construite din blocuri Ytong și din exterior sunt izolate termic cu un strat de polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară este instalată cu profil PVC și geamuri termopane.

Ansamblul rezidențial dispune de parcare subterană și are locuri de parcare supraterane.

În incinta ansamblului locativ funcționează o grădiniță cu program prelungit, un salon SPA cu saună și jacuzzi, este o sală de fitness, sunt amenajate locuri de joacă pentru cei mai mici locatari și funcționează un ATM.

Teritoriul Complexului Locativ este îngrădit, are o curte de tip – închis și este păzit non-stop.

Descrierea locuințelor

Complexul Locativ are construite în total 500 de unități locative, cu apartamente confortabile cu 1, 2 și 3 camere și duplexuri. Apartamentele sunt proiectate logic cu ferestre mari pentru a aproviziona locuințele la maxim cu lumină naturală. Toate locuințele sunt propuse spre vânzare cu finisaje la cheie, unde pereții și tavanele sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă și în camerele de baie și la bucătărie cu faianță. Pardoselile sunt turnate cu șapă și placate cu parchet și gresie. Ușile interioare celulare și ușa de la intrare metalică – sunt instalate.

Toate apartamentele se încălzesc individual prin centrală termică proprie și calorifere, care sunt instalate și conectate.

Există racordare la toate utilitățile, la apă, canalizare, gaze și curent electric. Locuințele sunt dotate cu apometre și contoare individuale.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Onix Residence” este Compania „Morad Group”, care este prezentată pe piața dezvoltării imobiliarelor din România din anul 1990.

Posibilități de achitare: credit imobiliar, credit Prima Casă.

Pentru mai multe informații amănunțite despre apartamente, despre toate modalitățile de plată și despre cum se poate de cumpărat o locuință direct de la Dezvoltator, vă invităm să vizitați web site-ul Ansamblului Rezidențial „Onix Residence”.

Onix Residence vezi harta București

Splaiul Independenței, 202h, zona Grozăvești, Sector 6, București
Aveți orice observații generale?

Lăsați-i aici, vom fi bucuroși să cunoaștem opinia dvs.

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.