1 / 9
Oscar Village, Iași

Oscar Village
în Iași

Цена, за м2
de la 710 €
Dezvoltator
Adresa
Păcurari Rediu

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Oscar Villagedat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie prin condensație
Lift
nu
Numărul de apartamente
18
Parcare
subterană și supraterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Înălțimea tavanului
D+P+1E+M
Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
56,55–74,95 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locul de amplasare

Ansamblul Rezidențial „Oscar Village” se află amplasat în zona Păcurari Rediu la doar 900 de metri de la Rondul Păcurari din orașul Iași, este un complex locativ așezat în apropiere de șoseaua Păcurari, dar totuși ferit de zgomot și poluare.

Informații generale despre amenajarea complexului

Complexul locativ „Oscar Village” este prezentat nu numai cu case private dar și cu un bloc de apartamente, construit cu un mic regim de înălțime cu demisol plus parter plus 3 etaje și o mansardă . Structura constructivă a imobilului este efectuată pe cadre din beton cu bare din fier, unde stâlpii conțin câte 16 bare, acest fapt oferă locatarilor posibilitatea de replanificare a apartamentelor fără de a afecta structura constructivă. Compartimentarea interioară și închiderile exterioare sunt realizate din cărămidă de tip Porotherm. Fațada blocului locativ este placată cu un sistem de izolare termică din polistiren de grosime de 10 cm peste care este aplicată tencuiala decorativă. Iar casa scării este finisată cu granit și are balustrade din fier forjat.

Balcoanele locuințelor sunt de tip-terasă iar ferestrele sunt instalate cu profil de la Veka cu 6 camere în 3 rânduri de sticlă.

Locurile de parcare sunt modern organizate subterane și supraterane, dintre care 7 locuri de parcare sunt subterane și 13 locuri supraterane.

Complexul locativ este dotat cu sistem de video interfon.

Date despre apartamente

Numai 18 apartamente luminoase cu 2 și cu 3 camere sunt oferite în blocul locativ „Oscar Village”. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 56 și 90 mp.

În locuințe podelile sunt turnate cu șape mecanizate iar pereții sunt prelucrați mecanizat cu tencuială și încăperile dispun de hidroizolație. Toate apartamentele dispun de ușă cu antiefracție instalată la intrare și se predau finisate cu placaje cu gresie și faianță, parchetul este placat și ușile interioare sunt montate. Iar camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. În apartamente este prevăzut câte un spațiu special (boxă) pentru depozitare.

Fiecare locuință este echipată cu câte o centrală termică în condensații pentru încălzire individuală. Pentru consumul energiei electrice și a gazelor în apartamente sunt instalate contoare individuale și sunt dotate apometre. Acest complex locativ este dezvoltat de către compania „Oscar Residence”, care acceptă cumpărarea apartamentelor prin credit sau plata cash. Pentru mai multe materiale detalii veniți pe pagina web a ansamblului rezidențial „Oscar Village”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.