1 / 24
Paladin Residence, București

Paladin Residence în București

Prețul pentru m2
de la 777 €
Dezvoltator
Adresa
șos. Unirii, 216, Corbeanca

Schițele și prețurile în Paladin Residence

Case
110194.72 m2
de la 85 500 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Paladin Residence vezi harta București

șos. Unirii, 216, Corbeanca

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Idat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Faza IIdat în exploatareîn 2018, trimestrul 3dat în exploatare
în 2018, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
supraveghere video
Încălzire
autonom
Numărul de apartamente
150 de case
Parcare
exterioară
Pereţi
zidărie cărămidă
Tehnologia construcției
Cadre, diafragme și planșeu din beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Spațiul apartamentelor
130–189 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
nu
Plată
plata cash, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Paladin Residence” se află amplasat pe strada Unirii, nr. 216 în centrul comunei Corbeanca, județul Ilfov.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ este situat la doi kilometri față de DN1 și la doar 450 de metri de la șoseaua principală din Corbeanca. În imediata apropiere de Rezidență se află cafenele, este marketul Mega Image și sunt câteva magazine mixte, este un spital, școala medie nr. 1 și Primăria Corbeanca. În fiecare 30 de minute circulă transport din fața Complexului până la Piața Presei. Distanța de la cartierul locativ până la intrarea în București este de doar 15 km și Piața Victoriei se află la 20,2 km, iar până la Piața Unirii sunt 25,1 km. Gara de Nord se află la 22,1 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă este situat la 14,4 km și până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 15,5 km.

Informații generale despre Complexul Rezidențial

Complexul Locativ „Paladin Residence” are construite trei tipuri de case: case înșiruite, case de tip duplex și case private individuale complet personalizate. Casele stau pe fundații de două direcții, sistemul de rezistență este bazat pe cadre și diafragme din beton armat și planșeele la fel sunt din beton armat. Pereții caselor sunt zidiți din cărămidă multipor. Compartimentările interioare la fel sunt zidite din cărămidă și au grosimea pereților de 11,5 cm. Tavanele sunt efectuate din gips – carton. Fațada imobilelor este izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm iar placa de la parter este izolată termic cu polistiren extrudat cu grosimea de 3 cm. Din exterior casele sunt finisate cu tencuială decorativă. Balcoanele și terasele dispun de un sistem de hidroizolație. Tâmplăria exterioară este instalată cu profil PVC Veka sau Gealan și geam termopan/tripan și glafuri exterioare din PVC. Fiecare locuință dispune de câte două locuri de parcare supraterane amenajate în fața casei. În Complex sunt amenajate spații comerciale și locuri de odihnă și zone de relaxare, există două terenuri de joacă pentru copii. Sunt servicii de întreținere și curățenie. Teritoriul Complexului locativ dispune de pază, este sub supraveghere video și are monitorizare. Străzile din incintă sunt asfaltate și dispun de iluminat stradal

Descrierea locuințelor

În total Ansamblului Rezidențial „Paladin Residence” are un număr de 150 de case, care se predau cu astfel de finisaje. Băile și bucătăriile au pardoselile placate cu gresie și faianță pe pereții din baie și pe blatul de lucru din bucătărie. În toate camerele, dormitoarele, livingurile, holurile pereții sunt tencuiți și vopsiți și este acoperire cu parchet laminat pe pardoseli. Sunt instalate uși celulare interioare și ușa de acces în pod. Camerele de baie sunt absolut utilate și dotate cu astfel de obiecte sanitare: cadă cu baterie, cabină duș, vas wc, lavoar cu baterie și desigur că toate accesoriile sunt incluse. Sunt montate toate prizele și întrerupătoarele de la Schneider (55 circuite). Toate unitățile locative se încălzesc autonom și sunt dotate cu centrale termice individuale de marcă Viessemann – Romstal și au instalate radiatoare din oțel, care se dimensionează în funcție de volumul casei. Casele sunt racordate la apă curentă, este sistem de canalizare a ansamblului. Gazele naturale și curentul electric este branșament de la rețeaua stradală. Apometrele și contoarele sunt instalate individuale pentru fiecare utilitate și pentru fiecare unitate locativă. Este cablaj pentru TV și linie telefonică. RDS, internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Paladin Residence” este Compania „MediaCity”, care este prezentată pe piața României din anul 1996 și activează cu succes în domeniul imobiliar și al construcțiilor.

Mai multe informații despre structura constructivă, despre compartimentarea camerelor în locuințe, detalii tehnice, pozele tuturor caselor și despre cum se poate de achiziționat o casă direct de la Dezvoltator, găsiți pe site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Paladin Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Puneți întrebăre despre Paladin Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la MediaCity
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex