1 / 9
Palm Residence Pipera, București

Complex Palm Residence Pipera în București

Conform informaţiilor noastre la moment în Palm Residence Pipera nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Adresa
str. Emil Racoviță, 52, Voluntari
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Palm Residence Pipera

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Townhouse-uri
155 m2
totul e vândut
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Palm Residence Pipera vezi harta București

str. Emil Racoviță, 52, Voluntari
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Idat în exploatareîn 2017, trimestrul 3dat în exploatare
în 2017, trimestrul 3
Faza IIdat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4
Faza IIIîn stadiu de proiectaredata dării în exploatare încă nu este declaratăîn stadiu de proiectare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Numărul de apartamente
48 de case
Parcare
două locuri de parcare
Pereţi
Cărămidă
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
4 camere
Spațiul apartamentelor
155–165 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Palm Residence Pipera” este așezat în partea de Nord a Capitalei, la intrare în Pipera, pe strada Emil Racoviță, nr. 52 bis., orașul Voluntari, județul Ilfov.

Descrierea localității amplasării Complexului

Complexul locativ „Palm Residence Pipera” dispune de acces din autostrada A3 și are în imediata apropiere marketul „Mega Image”. În proximitate sunt grădinițe, școli, săli de fitness, alte supermarketuri și Pipera Plaza. Cartierul Aviației, Mall Promenada, Mall Băneasa se află la o distanță care poate fi parcursă în timp de 7 minute cu mașina. Chiar în fața Rezidenței se află stația de transport public, care are traseu direct până la stația de Metrou Pipera (unde sunt de parcurs doar 3,3 km în maxim 14 minute). Distanța de la cartierul locativ până la Piața Victoriei este de 7,8 km prin Bulevardul Aviatorilor, iar până la Piața Unirii sunt 10,3 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 9,7 km prin Șoseaua Pipera. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 13,9 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de doar 6,5 km.

Structura Proiectului Rezidențial și descrierea locuințelor

Suprafața Ansamblului Rezidențial „Palm Residence Pipera” este de 9000 mp și conține 48 de locuințe construite din cărămidă, beton și cu tablă pe acoperiș. Casele sunt ridicate cu un Parter, un etaj locativ și au câte un pod pentru depozitare. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate case de două tipuri: Casă Standard și Casă pe Colț. Casele sunt construite cu câte patru camere și dispun de câte două locuri de parcare, au o terasă și o curte personală, în plus sunt instalate porți electrice cu acces cu telecomandă. Suprafața construită a locuințelor este între 155mp – 165 mp, iar suprafața terenurilor proprii începe de la 50 mp și poate ajunge la 125 mp. La parterul caselor se amplasează bucătăria (de tip închis), este camera de living și sufrageria cu ieșire direct la terasă, de asemenea există construit un hol cu un spațiu de depozitare și se află pivnița. Casele sunt proiectate și construite cu trei blocuri sanitare: un bloc sanitar la parter și două băi la etaj. Precum și la etaj se află trei dormitoare și sunt două balcoane. La dispoziția viitorilor rezidenți, căsuțele sunt prezentate complet finisate la cheie cu cele mai calitative materiale și finisaje, dar nu sunt mobilate (acest moment rămâne după viitorul stăpân și numai după gustul personal). La intrare este instalată ușă din metal. Camerele de baie dispun de mobilier (vas wc) suspendat, sunt dotate cu bideu, cadă și au toate obiectele sanitare instalate de la Cersanit. Pardoselile sunt placate cu parchet Egger. Este gresie și faianță, sunt instalate uși celulare, lemn în interior, sunt ferestre cu geamuri termopane cu trei foi de geam de marcă Suki și pereți finisați cu vopsele lavabile, prize și întrerupătoare Legrand. Locuințele se încălzesc individual prin centrală termică proprie în condensații și prin calorifere din oțel. Ce ține de utilități, există toate (apă, gaze, canalizare, electricitate), cu contracte individuale de la ENEL, este telefonie, TV și desigur că internet. Există instalate apometre și contoare individuale la utilități.

Complexul locativ „Palm Residence Pipera” dispune de servicii de administrare, are o curte comună închisă, grădina este amenajată, există iluminat exterior și funcționează sistemul de videointerfon.

Casele Ansamblului Rezidențial „Palm Residence Pipera” sunt foarte confortabile, au aspecte moderne și atrăgătoare, cu scheme bine gândite la prețuri plăcute.

Puneți întrebăre despre Palm Residence Pipera

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex