Prețul pentru m2
de la 985 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Emil Racoviță, nr. 52, Voluntari ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Faza I dat în exploatare în 2017, trimestrul 3 în 2017, trimestrul 3 dat în exploatare
Faza II dat în exploatare în 2018, trimestrul 4 în 2018, trimestrul 4 dat în exploatare
Faza III în stadie de proiectare data dării în exploatare încă nu este declarată în stadie de proiectare

Caracteristicile Complexului Locativ

Încălzire:
centrală
Сurte închisă:
da
Numărul de apartamente:
48 de case
Plată:
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Numărul camerelor:
4 camere
Parcare:
două locuri de parcare
Pereţi:
Cărămidă
Spațiul apartamentelor:
155 mp -165 mp

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
Townhouse Townhouse de la 155 m2 de la 152 675 € de la 985 €

Schițele apartamentelor în Palm Residence Pipera

Townhouse Townhouse de la 155.00 până la 155.00 mp
Schița Townhouse apartamentului, 155 mp în Palm Residence Pipera, București

155 mp   de la 152 675 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 155 mp Schița Townhouse apartamentului, 155 mp în Palm Residence Pipera, București

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Palm Residence Pipera” este așezat în partea de Nord a Capitalei, la intrare în Pipera, pe strada Emil Racoviță, nr. 52 bis., orașul Voluntari, județul Ilfov.

Descrierea localității amplasării Complexului

Complexul locativ „Palm Residence Pipera” dispune de acces facil de către autostrada A3 și are în imediata apropiere marketul „Mega Image”. În proximitate sunt grădinițe, școli, săli de fitness, alte supermarketuri și este Pipera Plaza.

Cartierul Aviației, Mall Promenada, Mall Băneasa se află la o distanță care poate fi parcursă în timp de 7 minute cu mașina.

Chiar în fața Rezidenței se află stația de transport public, care are traseu direct până la stația de Metrou Pipera (unde sunt de parcurs doar 3,3 km în maxim 14 minute).

Distanța de la cartierul locativ până la Piața Victoriei este de 7,8 km prin Bulevardul Aviatorilor, iar până la Piața Unirii sunt 10,3 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 9,7 km prin Șoseaua Pipera. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 13,9 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de doar 6,5 km.

Structura Proiectului Rezidențial și descrierea locuințelor

Suprafața Ansamblului Rezidențial „Palm Residence Pipera” este de 9000 mp și conține 48 de locuințe construite din cărămidă și beton și cu învelitoare de acoperiș – tablă. Casele sunt ridicate cu un Parter, un etaj locativ și au câte un pod pentru depozitare. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate case de două tipuri: Casă Standard și Casă pe Colț.

Casele sunt construite cu câte patru camere și dispun de câte două locuri de parcare, au o terasă și o curte personală, în plus sunt instalate porți electrice cu acces cu telecomandă.

Suprafața construită a locuințelor este între 155mp – 165 mp, iar suprafața terenurilor proprii începe de la 50 mp și poate ajunge la 125 mp.

La parterul caselor se amplasează bucătăria (de tip închis), este camera de living și sufrageria cu ieșire direct la terasă, de asemenea există construit un hol cu un spațiu de depozitare și se află pivnița. Casele sunt proiectate și construite cu trei blocuri sanitare: un bloc sanitar la parter și două băi la etaj. Precum și la etaj se află trei dormitoare și sunt două balcoane.

La dispoziția viitorilor rezidenți, căsuțele sunt prezentate complet finisate la cheie cu cele mai calitative materiale și finisaje, dar nu sunt mobilate (acest moment rămâne după viitorul stăpân și numai după gustul personal). La intrare este instalată ușă din metal. Camerele de baie dispun de mobilier (vas wc) suspendat, sunt dotate cu bideu, cadă și au toate obiectele sanitare instalate de la Cersanit. Pardoselile sunt placate cu parchet Egger. Este gresie și faianță, sunt instalate uși celulare, lemn în interior, sunt ferestre cu geamuri termopane cu trei foi de geam de marcă Suki și pereți finisați cu vopsele lavabile, prize și întrerupătoare Legrand...

Locuințele se încălzesc individual prin centrală termică proprie în condensații și prin calorifere din oțel.

Ce ține de utilități, există toate (apă, gaze, canalizare, electricitate), cu contracte individuale de la ENEL, este telefonie, TV și desigur că internet. Există instalate apometre și contoare individuale la utilități.

Complexul locativ „Palm Residence Pipera” dispune de servicii de administrare, are o curte comună închisă, grădina este amenajată, există iluminat exterior și funcționează sistemul de videointerfon.

Casele Ansamblului Rezidențial „Palm Residence Pipera” sunt foarte confortabile, au aspecte moderne și atrăgătoare, cu scheme bine gândite la prețuri plăcute.

Palm Residence Pipera vezi harta București

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.