1 / 8
Panoramis Promenada Mamaia Nord, Constanța

Panoramis Promenada Mamaia Nord
în Constanța

Цена, за м2
de la 895 €
Adresa
bul. Mamaia Nord, Mamaia

Panoramis Promenada Mamaia Nord vezi harta Constanța

bul. Mamaia Nord, Mamaia

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Panoramis Promenada Mamaia Nordîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
loc de joaca pentru copii, video interfon
Încălzire
centrală
Lift
2 pasager
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
61
Parcare
exterioară
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
sistem de supraveghere

Despre apartamente

Numărul camerelor
studio, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
42–107 mp

Despre achiziție

Plată
integrală, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul Rezidențial „Panoramis Promenada” se află situat în stațiunea Mamaia, pe Bulevardul Mamaia Nord, Mamaia-Sat, județul Constanța.

Descrierea facilităților amplasări

Blocul locativ „Panoramis Promenada” are o așezare excepțională la o distanță de doar zece metri de la plajă. Printre vecinii rezidenței sunt câteva campinguri (Lebăda și puțin mai departe este Hanul Piraților), se află Pensiunea Napoli, sunt vile și hoteluri și funcționează diferse cafenele, restaurante și magazine.

Distanța de la imobil până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 22,2 km. Până în centrul orașului Constanța (până la Piața Unirii) sunt de parcurs 14,8 km. Și sunt 10 km până la Parcul acvatic „Agua Magic Mamaia”.

Descrierea și caracteristica Complexului Locativ

Ansamblul Rezidențial „Panoramis Promenada” reprezintă un bloc de apartamente, care este construit cu Parter și cu 5 etaje locative. Structura de rezistență este pe stâlpi și grinzi din beton armat. Clădirea este construită într-un stil modern iar fațada casei este finisată în culori acvatice plăcute ochiului.

Clădirea locativă este echipată cu 2 lifturi silențioase și moderne.

În bloc, spațiile comune sunt complet finisate și sunt prevăzute cu muzică ambientală.

Pentru confortul rezidenților în curtea blocului locativ sunt prevăzute locuri de parcare supraterane (parcare proprie a imobilului).

Desigur că pe teritoriul Complexului este amenajat un loc de joacă pentru cei mai mici rezidenți și sunt amenajate spații verzi și alei.

Pentru liniștea și siguranța locatarilor, casa de apartamente este dotată cu un sistem de supraveghere video și funcționează sistemul de interfon.

Despre apartamente

Rezidența„Panoramis Promenada” propune cumpărătorilor un număr total de 61 de unități locative unde sunt construite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 41 mp pentru cea mai mică garsonieră din imobil și 107 mp pentru cel mai spațios apartamente cu 3 camere.

Apartamentele sunt predate beneficiarilor cu finisaje complete de cea mai înaltă calitate. Podelile sunt turnate cu șapă și sunt placate cu parchet și gresie. Plafoanele sunt prelucrate și vopsite. Pereții sunt tencuiți și vopsiți cu vopsele lavabile și placați cu faianță în băi și parțial în bucătării. Ușile interioare sunt instalate și ușa de la intrare la fel este montată. Camerele de baie sunt finisate și sunt dotate cu toate obiectele sanitare necesare.

Tâmplăria instalată este cu profil PVC și geam eficient din punct de vedere energetic.

Desigur, că absolut în toate locuințele funcționează sistemul de aer condiționat.

Iar pentru încălzire, locuințele sunt individual echipate cu centrale termice și sunt dotate cu radiatoare.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Panoramis Promenada” este Compania „Panoramis Residence”, care este o echipă de profesioniști în construcții cu o experiență de dezvoltare a proiectelor imobiliare din Constanța și stațiunea Mamaia de mai mult de 10 ani.

Modalități de plată acceptate: programul Prima Casă și plata integrală. *pentru cumpărătorii care achită integral prețul apartamentului beneficiază de discount pentru locul de parcare*.

Pentru mai multe informații desfășurate, materiale utile, amănunte, schemele, pozele și despre toate facilitățile locuințelor de pe malul Mării Negre și despre metodele de cumpărare direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat pe web site-ul Dezvoltatorului Ansamblului Rezidențial „Panoramis Promenada”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.