Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Aleea Cioplea dat în exploatare în 2016, trimestrul 2 în 2016, trimestrul 2 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Parcare:
garaje şi parcare exteroiară
Pereţi:
cărămidă
Numărul camerelor:
2‑camere

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
Townhouse Townhouse de la 102 m2 de la 89 500 € de la 877 €

Schițele apartamentelor în Parkhouse

Townhouse Townhouse de la 135.00 până la 135.00 mp

135 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 135 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Proiectul rezidential Parkhouse este compus din 13 case individuale și este locat pe Aleea Cioplea in cartierul Bartolomeu din Brasov.

Cartierul are un acces rapid spre centrul orasului și zona comerciala, fiind deservit și de o rețea de transport public.

Casele sunt proiectate pentru a raspunde cerintelor unei familii active cu 2 copii. Casa este compusa din parter, etaj si pod. La parter sunt dispuse bucataria deschisa, camera de zi, toaleta de servici si o camera tehnica. La etaj exista trei dormitoare și o baie. Podul poate fi transformat într-un pod cu o suprafață generoasă.

În fiecare casă există de parcare in incinta si de gradina. În plus, proiectul are, de asemenea, locuri de parcare suplimentare, astfel că spațiile de case nu sunt concepute pentru a crea o atmosferă de mașini și case în parc

Clădirile sunt realizate din cărămidă, izolate și vor folosi certificatul de clasă energetică A-B. Proiectul finalizat în mai 2016.

Mai multe detalii despre apartamente și despre cum locuințele pot fi achiziționate în Complexul locativ pe site-ul oficial a companiei.

Parkhouse vezi harta Brașov

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.