1 / 23
Peg Housing 4, Iași

Peg Housing 4
în Iași

Цена, за м2
de la 878 €
Dezvoltator
Adresa
str. Bazei, Iași

Peg Housing 4 vezi harta Iași

str. Bazei, Iași

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Peg Housing 4în stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centralã
Lift
nu
Numărul de apartamente
12 (case)
Parcare
terestră
Pereţi
Cărămidă
Tehnologia construcției
beton
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
70–100 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
credit imobiliar, credit ipotecar
Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Peg Housing 4” este așezat în partea de Sud a orașului Iași, în zona Cug, pe strada Bazei. Și are situate în apropierea sa: Selgros, Piața Cug, Spitalul Providența și Centrul Expozițional Moldova.

Caracteristica Complexului Rezidențial și descrierea generală a unităților locative

Ansamblul Rezidențial „Peg Housing 4” este compus din case de tip duplex, care sunt construite cu o structură din beton și cărămidă și dispun de un regim de înălțime cu parte și mansardă. Casele sunt prezentate cu grădini private bine amenajate și cu locuri de parcare supraterane. Pereții exteriori, compartimentările și pereții interiori sunt efectuați din cărămidă. Casele au montate ferestre din profil PVC și cu geam termopan.

Toate locuințele se predau beneficiarilor complet finisate (se poate de ales materialele de finisare în dependență de momentul achiziționării) și au pereții din interior prelucrați, acoperiți cu tencuială, gletuiți cu glet de ipsos și finisați cu vopsea lavabilă. Pereții și pardoselile din camerele de baie și bucătării sunt placați cu plăci ceramice, pardoselile balcoanelor la fel sunt placate cu plăci ceramice. Pardoselile din living și dormitoare sunt acoperiți cu parchet laminat. Blocurile sanitare sunt dotate cu obiecte sanitare, cu cadă, lavoar și closet (cada poate fi schimbată pe cabină de duș). În interior ușile instalate sunt celulare, iar ușa de acces instalată este efectuată din metal.

Casele sunt dotate du centrale termice individuale și cu radiatoare. Și au toate utilitățile branșate și dotări cu contoare individuale la gaze, curent electric și apometre.

Apartamentele sunt dotate cu instalații electrice din cupru.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Peg Housing 4” este Compania „Peg Construct”, care face parte din „Petro Grup” SRL.

Metode de achitare: programul „Prima Casă”, credit imobiliar, credit ipotecar și în dependență de metoda de achitare există oferite discount - uri.

Pentru mai multe detalii și altă informație despre locuințele din duplexuri și pentru un sprijin juridic din partea Dezvoltatorului, sunteți așteptați să vizitați site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Peg Housing 4”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.