1 / 34
Peg Housing 5, Iași

Complex Peg Housing 5 în Iași

Prețul pentru m2
de la 653 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Veronica Micle, Miroslava
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Peg Housing 5

3 camere
de la 75 m2
de la 57 000 € +TVA
4 camere
de la 98 m2
de la 64 000 € +TVA
Townhouse-uri
97 m2
de la 67 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Peg Housing 5 vezi harta Iași

str. Veronica Micle, Miroslava
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Casedat în exploatareîn 2018, trimestrul 2dat în exploatare
în 2018, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală proprie pe gaz individuală
Parcare
o parcare inclusa
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cărămidă
Tip imobil
vilă
Сurte închisă
da

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
credit imobiliar, credit ipotecar credit „Prima Casă”
Plată
plata cash cu discount
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „Peg Housing 5” se află localizat în vecinătatea Sud-Vestică a municipiului Iași, pe strada Veronica Micle, în comuna Miroslava.

Facilitățile amplasării

Proiectul Rezidențial „Peg Housing 5” este situat în apropiere de șoseaua de centură și are în vecinătatea magazine, restaurant, spital, o grădiniță și o școală. Sunt spații verzi amenajate. Nu departe se află stația de autobuz și Primăria comunei Miroslava. Distanța până în centrul orașului Iași este de 9,6 km. Distanța până la Gară este de 9,9 km, și până la Aeroportul Internațional Iași sunt de parcurs 15,1 km.

Structura și caracteristica tehnică a Ansamblului Rezidențial

Complexul Locativ „Peg Housing 5” reprezintă un complex de vile / case înșiruite cu un număr total de 65 de unități locative. Imobilele sunt construite în două modele pentru duplexuri și două modele de case individuale. Vilele pot fi atât cu un etaj cât și în două nivele. De asemenea rezidenții beneficiază de un teren alocat casei cu suprafața de 250 de metri. Imobilele dispun de terase exterioare, acoperite cu pergolă de lemn de cea mai bună calitate. Balcoanele caselor sunt finisate cu placi ceramice de exterior. Tâmplăria instalată este cu profil PVC bicolor. Există amenajat câte un loc de parcare pentru fiecare casă. Și este iluminat exterior.

Descrierea locuințelor

Casele din Ansamblul Rezidențial „Peg Housing 5” sunt prezentate cu suprafața utilă de 75 mp și 98 mp. Și au pereții interiori realizați din cărămidă, care se predau prelucrați cu tencuială și acoperiți cu glet de ipsos apoi sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Camerele de baie sunt finisate cu gresie și faianță și complet utilate cu obiecte sanitare necesare (lavoar, closet, cadă), în loc de cadă poate fi instalată cabină de duș, la dorința cumpărătorului. Bucătăriile la fel sunt placate cu ceramică (culoare și stilul poate fi ales de viitorul locatar în dependență de momentul și stadiul de construcție). Camera de livind și dormitoarele dispun de pardoseli placate cu parchet laminat, care la fel poate fi ales de cumpărător. În hol pardoseala este acoperită cu ceramică (dar poate fi înlocuită cu parchet). Ușile interioare sunt instalate și la alegere pot fi efectuate din lemn. În case există dotări și instalații electrice (pe cupru), precum și sunt instalații termice cu centrală proprie pe gaz pentru fiecare unitate locativă individual. Contoarele individuale pentru toate utilitățile sunt conectate la (apă, gaze naturale, energie electrică). Este CATV și internet. La dispoziția beneficiarului casele pot fi complet finisate, semifinisate sau parțial finisate conform dorinței cumpărătorului.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Peg Housing 5” este Compania de Construcții „PEG Construct”, care este o parte a Companiei „Petro Grup” S.R.L., la rândul său aceasta a fost înființată în anul 1998 și are o experiență în domeniul construcțiilor din anul 2006.

Modalități de achitare

Credit imobiliar, credit ipotecar, credit „Prima Casă”sau plata cash cu discount substanțial.

Pentru mai multe informații despre Complexul Locativ, prețurile, disponibilitatea, sunteți așteptat pe pagina oficială a Dezvoltatorului Ansamblului Rezidențial „Peg Housing 5”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Peg Housing 5

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Peg Construct
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex