1 / 11
Picaso Residence, Timișoara

Complex Picaso Residence în Timișoara

Prețul pentru m2
de la 954 € +TVA
Adresa
Dumbrăvița, str. Picasso, 19, 21, 23

Schițele și prețurile în Picaso Residence

2 camere
de la 53 m2
de la 55 000 € +TVA
Townhouse-uri
de la 143 m2
de la 136 500 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Picaso Residence vezi harta Timișoara

Dumbrăvița, str. Picasso, 19, 21, 23
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Picaso Residencedat în exploatareîn 2019, trimestrul 2dat în exploatare
în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
nu
Numărul de apartamente
15
Parcare
subterană și supraterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Înălțimea tavanului
P+2
Numărul camerelor
2‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
52.87 mp–190 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul Rezidențial „Picaso Residence” este situat în partea de Nord a orașului Timișoara, unde este o zonă de amplasare dezvoltată din punct de vedere urbanistic și dispune de străzi asfaltate, iluminate, spații verzi amenajate și utilități complete.

Despre ansamblu

Complexul locativ „Picaso Residence” constituie un imobil de apartamente, care este construit cu un regim de înălțime de parter plus 2 etaje, unde la fiecare nivel sunt amplasate câte 5 apartamente. Și mai sunt amplasate în incinta complexului patru duplexuri de diferite tipologii. Structura constructivă a imobilelor constă din beton armat și zidărie din cărămidă cu grosimea de 25 cm. Pentru fiecare apartament sunt garantate câte două locuri de parcare, costul cărora este inclus în prețul apartamentului (suprafața totală a parcării este de 1383 mp). Este instalat interfon.

Descrierea apartamentelor

În blocul locativ sunt construite un număr total de 15 apartamente plus 8 locuințe din duplexuri. Locuințele dispun de geamuri mari, care oferă lumină naturală la maxim. Dimensiunea apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 52,87 mp și 61,44 mp. Apartamentele se predau beneficiarilor complet finisate - în versiune „la cheie”, iar la dispoziția cumpărătorilor este oferită la alegere o gamă variată de modele și diverse culori pentru gresie, faianță, parchetul laminat și ușile interioare. Pentru duplex-urile cu 4 camere zidăria este efectuată din cărămidă și peretele comun dintre 2 locuințe dispune de grosimea de 25 de cm care are placat un strat special de fonoizolare din polistiren, iar pereții exteriori a imobilelor la fel dispun de un termo - sistem din polistiren. Acoperișul este realizat din țiglă ceramică. Ușa de la intrare de acces este ferită de la stradă. La intrare în locuințe este organizat un loc special pentru instalarea centralei termice și pentru a organiza o debara specială pentru depozitare, de asemenea spațiul sub scară este destul de generos și la fel poate fi utilizat pentru depozitare. Există posibilitatea de a opta la un tip de bucătărie deschisă sau închisă. Living-ul și sufrageria sunt amplasate aproape, iar ieșirea spre terasă este efectuată direct din camera de living. Camerele de baie sunt ventilate natural. Podelile de la parter dispun de sistem de încălzire prin pardosea. La etaj sunt amplasate două dormitoare mici, care se deservesc cu o cameră de baie cu cadă și se află dormitorul matrimonial care la fel dispune de o cameră de baie cu duș, și la etaj există un spațiu de depozitare care poate fi folosit ca derssing. Toate locuințele din duplex-uri dispun de acces în pod printr-o scară din beton, spațiul din pod se poate amenaja conform gusturilor și necesităților proprii și poate fi folosit în calitate de loc de joacă pentru copii sau spațiu de relaxare. În fața casei și la spate este o grădină amenajată verde. Suprafața locuințelor din duplex este de la 143 mp până la 190 mp.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Picaso Residence” este Compania „Sodolescu Construcții și Imobiliare”, care are o experiență în domeniul dezvoltării pe piața imobiliară de peste 20 de ani.

Pentru mai multe informații și materiale detaliate, accesați pagina web a ansamblului rezidențial „Picaso Residence” .

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Puneți întrebăre despre Picaso Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la NewGen Real Estate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex