Prețul pentru m2
de la 978 €
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Mircea Eliade, nr. 16 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Faza I dat în exploatare dat în exploatare dat în exploatare
Faza II în stadiu de construcţie (data finisării în 2019, trimestrul 2) (data finisării în 2019, trimestrul 2) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Parcare:
proprie
Pereţi:
beton armat
Tehnologia construcției:
beton armat
Încălzire:
autonom
Сurte închisă:
da
Numărul de apartamente:
250 vile
Plată:
Plata cash și credit ipotecar
Spațiul apartamentelor:
119 mp

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
Townhouse Townhouse de la 119 m2 de la 116 500 € de la 978 €

Schițele apartamentelor în Pipera Residential Park

Townhouse Townhouse de la 117.90 până la 119.00 mp
Schița Townhouse apartamentului, 117.9 mp în Pipera Residential Park, București

117.9 mp   de la 136 500 €

Schița Townhouse apartamentului, 119 mp în Pipera Residential Park, București

119 mp   de la 116 500 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 117.9 mp 117.9 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 119 mp Schița Townhouse apartamentului, 119 mp în Pipera Residential Park, București

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În zona Pipera, pe strada Mircea Eliade, nr. 16, se află construit Ansamblul Rezidențial „Pipera Rezidențial Park”, Voluntari, județul Ilfov.

Facilitățile amplasării

Proiectul Rezidențial „Pipera Rezidențial Park” are o amplasare reușită lângă pădure și în apropiere de multe puncte de interes. Pentru cumpărături în apropiere de locuințe funcționează Centrul Comercial „Băneasa Shopping City” și sunt astfel de supermarketuri și magazine: Mega Image, Lidl, Carrefour, Selgros, Metro Cash&Carry, IKEA și Bricostore.

Pentru copii este Școala privată din Pipera, Școala Americană, Școala „Questfield School”, Școala „Olga Gudynn”, Școala internațională Mark Twain și Academia de Poliție.

În vecinătate sunt centre medicale, farmacii, bănci și este o sală de sport.

Distanța de la vile până la Piața Unirii este de 13,3 km. Gara de Nord este situată la 15,3 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 12,1 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs doar 8,6 km.

Caracteristica Complexului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Pipera Rezidențial Park” este un orășel cu vile simpatice, care sunt construite pe un teren cu suprafața de 70 000 mp.

Toate vilele sunt construite cu un etaj de Parter plus un Etaj locativ și plus Mansardă. Structura constructivă este efectuată pe baza carcasei din beton armat.

Complexul locativ este amenajat cu zone verzi și este păzit 24 din 24.

Descrierea locuințelor

Ansamblul Rezidențial „Pipera Rezidențial Park” conține 250 de vile împărțite în două tipuri, fiecare cu spațiul total de 117 mp. La parterul caselor se amplasează vestibulul, bucătăria, sufrageria și camera de zi, de asemenea la parter se află un grup sanitar și o terasă. La primul etaj sunt amenajate două dormitoare și două băi, la mansardă este un spațiu mare care poate fi folosit în calitate de birou sau dormitor. Casele se predau complet finisate cu gresie și faianță și sunt dotate cu toate obiectele sanitare. Ușile interioare sunt celulare, la intrare este instalată ușă din metal. Tâmplăria exterioară este cu profil PVC și geam termopan. Locuințele se încălzesc prin pardoseală cu centrală termică individuală de marcă Viessmann. Există conexiuni la internet și TV prin fibră optică.

Metode de achitare: plata cash și credit ipotecar.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv și finisaje, despre cum se poate de cumpărat locuințe direct de la Dezvoltator și cum puteți programa o vizionare a vilei, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Pipera Rezidențial Park”.

Pipera Residential Park vezi harta București

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.