1 / 7
Platinum Residence, Brașov

Platinum Residence
în Brașov

Prețul pentru m2
de la 643 €
pe 187 €
Adresa
str. Ştefan Baciu

Platinum Residence vezi harta Brașov

str. Ştefan Baciu

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiComentariiData finisării și stadiul
Faza Iîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 4(bloc C)în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 4
(bloc C)
Faza IIîn stadiu de proiectaredata finisării în 2021, trimestrul 2(bloc D)în stadiu de proiectare
data finisării în 2021, trimestrul 2
(bloc D)

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică
Lift
da
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
175
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadru monolit

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
40,59 mp–88,34 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Integrală, credit imobiliar, credit "Prima Casă"

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezarea ansamblului

Ansamblul Rezidențial „Platinum Residence” este amplasat pe strada Ștefan Baciu, în cartierul Tractorul din zona Coresi a orașului Brașov. În apropiere de imobil funcționează magazine, supermarketuri, școli, grădinițe, licee, săli de sport, este o piscină, piașă, sunt centre medicale și este Coresi Shopping Resort.

Descrierea blocului rezidențial

Primul ansamblu rezidențial din Brașov „Platinum Residence”, care are acoperiș verde. Complexul locativ dispune de două blocuri de apartamente înălțate cu Demisol+Parter+10 etaje locative, care sunt proiectate cu un concept arhitectural deosebit și cu o structură de rezistență din beton armat cu pereți cu grosimea de 30 de cm din cărămidă Porotherm, cu izolații exterioare termice cu vată bazaltică și cu acoperiș de tip terasă. În fiecare bloc sunt instalate câte 2 ascensoare silențioase. Tâmplăria exterioară este cu geam termopan și cu 3 foi de sticlă termoizolantă și cu profil PVC. În complex este o zonă de relaxare cu locuri de joacă și cu spații amenajate verzi. La dispoziția locatarilor sunt oferite parcări subterane și supraterane. Funcționează interfonul.

Despre apartamente și predarea acestora

Ansamblul rezidențial „Platinum Residence” propune trei tipuri de apartamente spațioase, luminoase și bine compartimentate: garsoniere (cu suprafața între 40,59 mp – 46,93 mp) și locuințe cu 2 camere (cu suprafața între 48,27 mp – 62,02 mp) și cu 3 camere (cu suprafața între 77,09 mp – 88,34 mp). Apartamentele dispun de terase și au prevăzute spații de depozitare. Toate locuințele sunt finisate cu parchet, gresie, faianță, uși interioare celulare și ușa de la intrare din metal, dispun de instalații sanitare și au instalate câte o centrală termică pentru sistemul de încălzire individual.

Dezvoltatorul Ansamblului locativ „Platinum Residence” este dezvoltat de Compania „DTG ABYZA COMPANY”, care are o experiență de mai mult de 10 ani pe piața imobiliară.

Dacă doriți să achiziționați un apartament într-o clădire modernă cu acoperiș verde direct de la Dezvoltator, vedeți toate detaliile și contactele pe site-ul web al Complexului Rezidențial „Platinum Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate