Popasului Residence

Prețul pentru m2
de la 1 198 €
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Emil Racoviță, 47, zona Pipera, București (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Popasului Residenceîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi:
parc, sala de sport
Încălzire:
centrală
Lift:
nu
Numărul de apartamente:
32
Parcare:
subterană
Pereţi:
beton și cărămidă Porothrem
Сurte închisă:
nu

Despre apartamente

Spațiul apartamentelor:
197 - 402 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție:
da
Plată:
integrală, credit imobiliar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

La sectorul 1 din București, în zona Pipera, pe strada Emil Racoviță, nr. 47, Voluntari se află amplasat Ansamblul Rezidențial „Popasului Residence”.

Facilitățile amplasării

Departe de gălăgia cotidiană, de aglomerația capitalei și foarte aproape de pădure se află construite casele Complexului. Locativ.

La o distanță care poate fi parcursă în doar 5 minute cu mașina se află școli și grădinițe, sunt cluburi de sport și saloane SPA. Precum și Centrele Comerciale Promenada Mall și Băneasa Mall sunt așezate în 10 – 15 minute respectiv.

Distanța până în centrul Bucureștiului este de 10,5 km. La Gara de Nord se ajunge prin 9,6 km. Până la Aeroportul Otopeni sunt 12,7 km și până la Aeroportul Băneasa sunt 7,5 km.

Descrierea Rezidenței

32 de locuințe modern stilate sunt construite cu parter și două etaje locative. Sistemul constructiv este format din beton armat cu stâlpi și diafragme cu pereții exteriori din cărămidă Porotherm și izolare termică cu polistiren expandat de 10 cm - grosime, apoi sunt căptușiți cu tencuială decorativă. Toate vilele sunt dotate cu panouri solare. Tot spațiul Complexului locativ dispune de un sistem de iluminare stradală solară, pe perimetru este securizate și dispune de locuri de parcare.

Despre locuințe

Casele dispun de opt tipuri de vile și dispun de finisaje premium, interiorul și compartimentările pot fi personalizate conform gustului și preferințelor cumpărătorului. Băile sunt finisate cu gresie, faianță și parchet la alegerea cumpărătorului. Ușile interioare sunt din lemn iar ușa de la intrare este din metal cu antiefracție. Casele dispun de un sistem de încălzire prin centrală termică cu calorifere și prin pardoseală. Căldura în interior este păstrată de tâmplăria OVC și geamurile tripane. Vilele sunt racordate la gaze, apă, canalizare și curent electric. Dispun de TV, Internet și telefon.

Sistemul „Casă inteligentă” este instalat în toate locuințele acestui Complex locativ, și permite locatarilor controlul complet a vieții casnice și a regimului de energie prin telefon, anume: temperatura în locuințe, funcționarea jaluzele, sistemul de alarmă, controlul aerului condiționat, aparatele electrocasnice și altele.

Mai mult util despre case și despre modalitățile de achitare, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Popasului Residence”.

Popasului Residence vezi harta București

str. Emil Racoviță, 47, zona Pipera, București
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.