1 / 4
Prima Residence - Nufărul, Oradea

Prima Residence - Nufărul
în Oradea

Цена, за м2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ion Barbu, Oradea

Prima Residence - Nufărul vezi harta Oradea

str. Ion Barbu, Oradea

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Prima Residence - Nufăruldat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
spațiu de joacă pentru copii
Încălzire
centrală
Lift
da
Numărul blocurilor
3
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
62–106 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului

Ansamblul rezidențial „Prima Residence-Nufărul” se află amplasat pe strada Ion Barbu, în orașul Oradea, de unde sunt conexiuni facile la mijloace de transport în comun și la magazine, școli, grădinițe, farmacii, organizații medicale și instituții financiar- bancare. Este o zonă liniștită și excelentă pentru o viață confortabilă.

Prezentarea Ansamblului rezidențial

Complexul locativ „Prima Residence-Nufărul” este o continuare a proiectului locativ din Piața Nucleului și este prezentat cu trei imobile stilate și finisate în nuanțe alb, gri și verde, fiecare din acestea fiind construit cu câte opt etaje locative.

Scările imobilelor dispun de ascensoare moderne. La parterul blocurilor sunt prevăzute spații comerciale de vânzare sau închiriere.

În curtea complexului locativ sunt organizate locuri private de parcare, există pavate alei pietonale și sunt amenajate pentru copiii rezidenților locuri de joacă și spații verzi amenajate.

Descrierea apartamentelor

Complexul locativ „Prima Residence-Nufărul” oferă spre vânzare apartamente spațioase și luminoase cu compartimentări bine gândite cu schițe cu 2 și cu 3 camere. Apartamentele luminoase dispun de suprafața de la 62 mp pentru 2 camere și de la 106 mp pentru apartamentele cu 3 camere.

Locuințele se încălzesc individual și sunt dotate cu câte o centrală proprie pe gaz.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Prima Residence-Nufărul” este Compania „Prima Residence”, care a fost fondată în anul 2005 și are o experiență vastă în construcția imobiliarelor noi civile și are încheiate contracte cu antreprenori și parteneri de încredere. Dezvoltatorul oferă serviciul de consultanță la achiziționarea imobilelor noi, precum și există posibilitate de cumpărare prin credite bancare.

Pentru mai multe informații detaliate și materiale utile despre construcție și finisajele apartamentelor, accesați pagina web a Ansamblului rezidențial „Prima Residence-Nufărul”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.