1 / 7
Prima Residence Universității, Oradea

Prima Residence Universității în Oradea

Prețul pentru m2
de la 650 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Făgărașului

Schițele și prețurile în Prima Residence Universității

3 camere
90 m2
de la 58 570 € +TVA
4 camere
111 m2
prețul se clarifică
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Prima Residence Universității vezi harta Oradea

str. Făgărașului

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Prima Residence Universitățiiîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Lift
Da
Numărul blocurilor
5
Numărul de apartamente
600
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă

Despre apartamente

Numărul camerelor
3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
90 mp–111 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare complex și descrierea localității

Complexul rezidențial „Prima Residence Universității” este amplasat în orașul Oradea în zona Bihor/Salcea, pe strada Făgărașului. În vecinătate se află Universitatea, de la locuințe este acces facil către mijloacele de transport în comun, cu care se ajunge ușor și repede până în centrul orașului și la principalele puncte de interes din Oradea, la centrele comerciale: Lotos Center și Era Park, precum și la mega marketul Auchan și magazinele: Jysk, Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot și Jumbo. Până la Parcul Salcea sunt de mers pe jos doar 10 minute, unde copiii se por distra la diverse locuri de joacă și unde sunt amenajate piste pentru biciclete.

Descriere complex

Un număr de 9 imobile moderne sunt cuprinse în ansamblul locativ „Prima Residence Universității”. Blocurile sunt proiectate cu un regim egal de înălțime cu parter și 5 etaje de apartamente. Clădirile locative sunt construite calitativ din materiale durabile și sunt izolate fiabil din exterior iar pereții sunt zidiți din cărămidă eficientă energetic Porotherm și au grosimea de 30 cm. Este instalată tâmplărie de la Salamander cu profil PVC cu 7 camere. Scările sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație Schindler. Complexul rezidențial „Prima Residence Universității” dispune de spații comerciale in incintă, acestea fiind așezate la parterele imobilelor si pot fi cumpărate sau închiriate cu spațiul de la 40 mp în sus. De asemenea în incinta complexului sunt spații special echipate pentru copii, alei pietonale, spații verzi amenajate și locuri de relaxare pentru rezidenții complexului. Complexul are sistem instalat de supraveghere video și videointerfon.

Descriere apartamente

Un număr total de 600 de unități locative optimal compartimentate și cu spații mari vitrate sunt oferite spre vânzare în ansamblul rezidențial „Prima Residence Universității”. Apartamentele cu trei și patru camere sunt oferite spre vânzare cu suprafața de la 90 până la 111 mp. Sistemul de încălzire este centralizat, dar cu contorizare individuală pentru fiecare apartament în parte. În apartamente sunt dotate instalațiile electrice, instalațiile sanitare și sunt montate aparatele pentru aer condiționat. Este conectată țeava de gaze, apă caldă, apă rece cu apometre, contoare și este curent electric.

Pentru a afla mai mult informații despre apartamente și despre dezvoltatorul acestora, sunteți aștepta pe pagina web a complexului rezidențial „Prima Residence Universității”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Prima Residence Universității

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Prima Residence
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex