Q Premium

Prețul pentru m2
de la 785 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Safirului, zona Alexandriei, Sector 6, București (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Q Premiumdat în exploatareîn 2017dat în exploatare
în 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire:
centrală
Numărul de apartamente:
28 case
Numărul de etaje:
P+E
Parcare:
subterană (2 locuri In fața fiecărei case)
Pereţi:
beton și cărămidă Porothrem Wienerberger
Tip imobil:
vilă
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Numărul camerelor:
4‑camere
Spațiul apartamentelor:
120 -155 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție:
da
Plată:
credit ipotecar, credit Prima casă, plata cash

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul Rezidențial „Q Premium” se află amplasat în zona Ghencea în apropiere de Prelungirea Ghencea, pe strada Safirului.

Despre zona așezării

Ansamblul Rezidențial „Q Premium” are în apropierea sa un centru medical, o stomatologie și farmacii. Este un salon de înfrumusețare, sală de fitness, piscină și restaurante. Pentru cumpărături se află Marketul Mega Image, Penny market și Leroy Merlin. Funcționează o grădiniță de stat și nu departe se află stație RATB.

Distanța până în centrul orașului București este de 9,8 km. Gara de Nord se află la o distanță de 11,2 km. Aeroportul Otopeni se află la 24,3 km și Aeroportul Băneasa este la o distanță de 16,6 km.

Caracteristici constructive a Ansamblului Rezidențial

Complexul Locativ „Q Premium” este compus din 28 de case individuale, fără pereți comuni, cu parter și un etaj locativ. Vilele dispun de o arhitectură modernă și au construită zidăria exterioară și interioară din cărămidă Porotherm Wienerberger, din exterior pereții sunt izolați cu un termo - sistem din polistiren de 100 mm. Fațada caselor locative este finisată cu tencuială decorativă plus fațadele sunt decorate cu piatră naturală iar balcoanele sunt placate cu ceramic. Acoperișul caselor este efectuat din țiglă metalică Rukki.

Curtea Complexului este îngrădită și dispune de spații verzi cu gazon și plante decorative. Este acces securizat în incintă prin poartă cu bară de acces și radiocomandă. In fața fiecărei case sunt amenajate două locuri de parcare terestre cu pavaj.

Locuințele sunt absolut finisate și dispun de toate dotările. Tâmplărie VEKA Softline cu 3 rânduri de sticle low-e, parchet din lemn triplu stratificat, tencuieli pe baza Multibat, ușă la intrare din aluminiu de marcă Door System, ușile interioare sunt din lemn, există dotări cu obiecte sanitare, instalații și aparatură electrică. Locuințele sunt contorizate individual și se încălzesc prin centrală termică cu calorifere din oțel. Sunt instalate senzori de gaze. Există racordare la gaze naturale și curent electric. Sistemul de canalizare este racordat la rețeaua orășenească, iar apa curentă este de la rețeaua proprie a Complexului locativ. Sunt conectări CATV, telefon și internet prin fibră optică.

Modalități de plată: credit ipotecar, credit „Prima casă”, plata cash.

Mai multe informații utile despre locuințe, dotări și finisaje, aflați de pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Q Premium”.

Q Premium vezi harta București

str. Safirului, zona Alexandriei, Sector 6, București
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.