1 / 12
Reveria Pallady 43, București

Reveria Pallady 43
în București

Prețul pentru m2
de la 1246 €
Dezvoltator
Adresa
bul. Theodor Pallady, 43c, zona Ozana, Sector 3, București

Reveria Pallady 43 vezi harta București

bul. Theodor Pallady, 43c, zona Ozana, Sector 3, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Idat în exploatareîn 2018, trimestrul 3dat în exploatare
în 2018, trimestrul 3
Faza IIîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
individuală
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
1034
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
diafragme de beton armat
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Înălțimea tavanului
265 cm
Numărul camerelor
studio,2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
40,67 mp–99,82 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În partea de Est a orașului București, pe artera principală către zona centrală se află amplasat Ansamblul Rezidențial „Reveria Pallady 43”, pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 43C, sectorul 3.

Facilitățile amplasării

În zona amplasării Complexului locativ funcționează astfel de puncte comerciale ca: Auchan, Jumbo, Dedeman, Jusk, Metro și Penny Market. De asemenea se află parcuri, restaurante, cafenele, bănci, farmacii, coafor și alte puncte de interes. Nu departe sunt grădinițele de copii, nr. 96, nr. 160 și nr. 232, școlile: nr. 149, nr. 116 și nr. 92. Stația de tramvai cu linii directe până la Piața Unirii se află chiar în fața Complexului Locativ „Reveria Pallady 43”. Distanța până la stația de metrou Nicolae Teclu este de doar 500 m, până la stația de metrou 1 Decembrie 1918 este nu mai mult de 1km. Piața Unirii se află la 7,5 km. Gara de Nord se situează în 10,9 km. Până la Aeroportul Henri Coandă sunt de parcurs 25,1 km, iar până la Aeroportul Băneasa sunt 14,8 km.

Caracteristici constructive a Complexului Rezidențial

Pe un teritoriu de 950 mp sunt construite două blocuri locative din diafragme din beton armat și cărămidă Porotherm. Clădirile de apartamente au un regim de înălțime de S+P+4Et. Pereții apartamentelor sunt zidiți din cărămidă, iar pereții interiori sunt efectuați din sandwich panele și placați cu gips carton. La subsolul caselor sunt prevăzute spații de depozitare. Complexul oferă locatarilor 86 de locuri de parcare – exterioare, sunt spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Descrierea apartamentelor

Sunt disponibile opt tipuri de apartamente decomandate cu 2, 3 camere și studio-uri duble cu înălțimea tavanelor la momentul finisării de 265 cm. Apartamentele de la parter dispun de grădini proprii gata acoperite cu gazon. Absolut toate locuințele se predau complet finisate și dotate cu obiectele sanitare necesare, cu instalații termice și cu elemente electrice.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Reveria Pallady 43” este Compania HOSHEN-HOLDINGS, care face parte din ADAMAMERICA.

Mai multe informații necesare, toate facilitățile și toate metodele de cumpărare direct de la Dezvoltator, aflați pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Reveria Pallady 43”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate