1 / 5
Rezidential Apusului 2, București

Rezidential Apusului 2 în București

Prețul pentru m2
de la 550 €
Adresa
str. Acvilei, 42, Roșu, Chiajna

Schițele și prețurile în Rezidential Apusului 2

Garsoniere
55.4356.89 m2
de la 30 000 € +TVA
2 camere
63.5779.91 m2
de la 35 000 € +TVA
3 camere
86.896.41 m2
de la 48 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Rezidential Apusului 2 vezi harta București

str. Acvilei, 42, Roșu, Chiajna

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Rezidential Apusului 2dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
supermarket
Încălzire
centrală termică
Lift
Da
Numărul blocurilor
4
Numărul de apartamente
80
Numărul de etaje
P+7E
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
Da

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
55,43–96,41 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea complexului

În apropiere de zona Militari din București se află localizat Ansamblul locativ „Rezidențial Apusului 2”, anume: pe strada Acvilei, la numărul 42, Roșu Chiajna, județul Ilfov. Imobilele se află așezate în apropiere de Complexul Military Shopping Center,nu departe se află amplasate magazinele: Metro, Praktiker, este supermarketul Auchan și restaurantul McDonald`s. Până la stația RATB este de parcurs o distanță de doar un kilometru, până la stația de metrou Păcii este o distanță de aproximativ 2,2 km.

Informație generală despre complex

Patru blocuri de apartamente ale complexului locativ „Rezidențial Apusului 2” sunt construite cu un regim egal de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 6 etaje locative. Și dispun de un nivel înalt de rezistență seismică. Toate imobilele sunt construite din cărămidă porotherm pe cadre din beton armat și de asemenea pentru compartimentarea interioară este utilizată această cărămidă. Termo izolarea imobilelor este efectuată fiabil cu polistiren cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria instalată la blocuri este de la firma Veka și are 5 camere. În holuri și la casa scării este un sistem de iluminare echipat cu senzori de mișcare. Scările sunt dotate cu ascensoare moderne. Spațiile verzi amenajate din curte sunt dotate cu instalații automate pentru a fi udate. Copiii rezidenților se pot bucura de un loc special amenajat pentru joacă. Pentru confortul rezidenților în incinta complexului funcționează un magazin alimentar. Gratuit sunt oferite locuri de parcare pentru transportul personal al rezidenților, la cumpărarea unui apartament din acest ansamblu rezidențial. Imobilele sunt dotate cu sistem de interfon.

Despre apartamente, finisaje și dotări

În ansamblul locativ „Rezidențial Apusului 2” sunt construite 80 de apartamente optimal compartimentate cu 2 și 3 camere, de asemenea există și garsoniere simpatice. Locuințele sunt proiectate cu camere de baie cu ferestre personale pentru o ventilare naturală. Apartamentele cu trei camere sunt proiectate cu două grupuri sanitare și beneficiază de câte două balcoane. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite finisajele pentru alegere (gresia, faianța și parchetul). Ușa de la intrare este din metal și este montată la fiecare locuință. Toate instalațiile sanitare și instalațiile electrice sunt dotate și instalate. În locuințe este internet și cablaj special cu prize pentru televiziune și telefonie (RCS&RDS) analog/digital, cablul este tras prin pereți. Furnizorul de apă pentru apartamente este - Apanova București. Este racordare la rețeaua de gaz prin - GDF SUEZ și racordare la curent electric de la ENEL. Toate apartamentele sunt contorizate individual pentru fiecare utilitate aparte (electricitate, gaze) plus apometre. Toate unitățile locative sunt dotate cu centrale termice în condensații, care funcționează pe gaz și care sunt produse de firma Buderus.

Citiți mai mult despre finisajele apartamentelor, disponibilitatea acestora, contactele dezvoltatorului și alte materiale de care sunteți interesat, direct de pe pagina web a Complexului locativ „Rezidențial Apusului 2”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Rezidential Apusului 2

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex