1 / 13
Robigo, Timișoara

Robigo în Timișoara

Prețul pentru m2
de la 1110 €
Dezvoltator
Adresa
str. Grigore Alexandrescu, 160

Schițele și prețurile în Robigo

Garsoniere
44.7 m2
de la 55 000 € +TVA
2 camere
50.961.7 m2
de la 64 000 € +TVA
3 camere
76.3 m2
de la 89 000 € +TVA
Penthouse-uri
161.2177.9 m2
de la 179 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Robigo vezi harta Timișoara

str. Grigore Alexandrescu, 160

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Robigoîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
Da
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
32
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă

Despre apartamente

Numărul camerelor
Garsoniere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
Spațiul apartamentelor
44.70 mp–177.90 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit "Prima Casă"
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea ansamblului locativ

Complexul rezidențial „Robigo” este amplasat în orașul Timișoara, zona Torontalului, pe strada Grigore Alexandrescu, nr. 160, de unde este acces către toate mijlocele de transport în comun, către centre comerciale și puncte de interes din oraș: Parcul Bucovina se află la o distanță care poate fi parcursă în 6 minute, până la Iulius Mall se ajunge în 7 minute, Piața Unirii se află la 10 minute.

Descrierea proiectului rezidențial

Complexul locativ „Robigo” este prezentat cu un bloc locativ construit cu un parter și cu 6 etaje de apartamente, care are o arhitectură inovativă și este realizat cu utilizarea la construite a tehnologiilor de ultimă generație. Imobilul dispune de clasă energetică – A. Balcoanele sunt de tip închis cu utilizarea sticlei laminate. Blocul locativ prevede la parter un spațiu comercial cu suprafața de 136 mp. Este organizat în complex un număr suficient de locuri de parcare pentru transportul personal al locatarilor și pentru vizitatori sau parcare temporară. În curtea complexului există amenajate numeroase spații verzi.

Prezentarea apartamentelor

Proiectul locativ „Robigo” oferă pe piața imobiliară a Timișoarei un număr total de 30 de unități locative printre care sunt apartamente cu una, două, trei și patru odăi, precum și sunt oferite și 2 penthouse-uri luxoase, care se amplasează la ultimul etaj din bloc, în plus penthouse-urile dispun de terase generoase. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 40 mp și 100 mp. Apartamentele sunt luminoase și primitoare datorită spațiilor mari vitrate, care aprovizionează locuințele cu lumină naturală. Beneficiarii primesc apartamente finisate cu gresie, faianță, parchet, cu uși și centrale termice, cu instalații sanitare, electrice și cu conexiuni la TV, telefon și internet. Este racordare la apă, gaz, canalizare și electricitate plus este contorizare individuală.

Dezvoltatorul proiectului locativ „Robigo” este compania „Prono Profile”, iar Proiectantul complexului rezidențial „Robigo” este Compania „Siregon Group” S.R.L.

Pe pagina web a Companiei „Prono Profile” se află informații detaliate despre istoria dezvoltatorului, materiale amănunțite despre serviciile prezentate de acesta, detalii constructive și descrierea detaliată a locuințelor din ansamblul rezidențial „Robigo”. Sunteți invitați pe site-ul Dezvoltatorului pentru a afla toate informațiile referitoare la contacte, disponibilitate și metodele de plată acceptate.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Robigo

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex