1 / 14
Robinia Village, București

Robinia Village în București

Prețul pentru m2
de la 892 €
Dezvoltator
Adresa
str. Molidului, Corbeanca

Schițele și prețurile în Robinia Village

Townhouse-uri
de la 212 m2
de la 150 000 € +TVA

Dinamica prețului minim pentru m² în €

M05 102019892M04 102019892M03 102019892M02 102019892M01 72019892
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Robinia Village vezi harta București

str. Molidului, Corbeanca

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Robinia Villagedat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
Centrală termică
Lift
nu
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Сurte închisă
Da

Despre apartamente

Numărul camerelor
4‑camere
Spațiul apartamentelor
168 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație și facilitățile locației

Ansamblul rezidențial „Robinia Village” este construit pe strada Molidului din comuna Corbeanca a județului Ilfov. Zona de amplasare a complexului este curată ecologic, nepoluată și foarte atrăgătoare pentru persoanele care tind să locuiască la margine de pădure, la aer curat, la liniște în sânul naturii și în depărtare de agitația și gălăgia urbană. Dar pentru confortul locatarilor aici nu lipsește nimic, sunt grădinițe, școli, magazine și nu departe se află centre comerciale. Distanța până în centru Bucureștiului este de aproximativ 25 km.

Amenajarea complexului

Complexul imobiliar „Robinia Village” este format doar din case de două tipuri: de tip „duplex” și „single”. Pentru fiecare „duplex” suprafața terenului este oferită de 468 mp, iar fiecare casă „single” dispune de un teren de 700 mp. Către ansamblul rezidențial „Robinia Village” este drum asfaltat, accesul în incintă este privat și se efectuează prin poartă electrică cu telecomandă. Peste tot cartierul locativ este iluminat stradal și străzile interioare sunt pavate.

Informații despre case

Suprafața utilă a caselor este de 168 mp și acestea sunt proiectate cu scheme de 4 camere, plus fiecare imobil dispune de o terasă acoperită cu suprafața de 30 mp. La parterul caselor se află un garaj cu suprafața de 21 mp, intrarea in garaj se poate efectua atât din exterior cât și din interiorul casei. De asemenea parterul mai găzduiește și bucătăria cu spațiu pentru dining, este un living de 36 mp cu acces direct către terasă, camera de baie de serviciu și un spațiu tehnic. La etaj sunt organizate două camere de baie și dormitoarele cu suprafața de 19,5 mp și 11 mp și este un balcon cu vedere în curtea interioară.

Casele au instalată tâmplărie de culoare maro cu profil PVC și geam termopan de 40 mm, cu microventilație, iar feroneria este de la ROTO. Pentru echiparea blocurilor sanitare sunt folosite obiecte de la Ideal Standard și robineturi Grohe. Încăperile sunt dotate cu calorifere Alukal (din aluminiu). La finisarea încăperilor interioare este folosită ceramica de import și parchetul de clasa 33 de grosimea de 12 mm. Ușile sunt produse în Grecia. Și toate casele sunt dotate cu centrale termice proprii de 32KW. Persoanele, care sunt interesate de o casă nouă sunt așteptate pe site-ul rezidenței „Robinia Village”, pentru a afla mai multe informații.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Robinia Village

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex