1 / 3
Rovere Exclusive Concept, București

Complex Rovere Exclusive Concept în București

Conform informaţiilor noastre la moment în Rovere Exclusive Concept nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Erou Iancu Nicolae,89/12, zona Băneasa, Sector 1, București

Schițele și prețurile în Rovere Exclusive Concept

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
110.72 m2
totul e vândut
4 camere
302.14 m2
totul e vândut
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Rovere Exclusive Concept vezi harta București

str. Erou Iancu Nicolae,89/12, zona Băneasa, Sector 1, București
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Rovere Exclusive Conceptdat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
da
Numărul de apartamente
69
Pereţi
Cărămidă Porotherm 25 cm
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
Spațiul apartamentelor
80 mp–609 mp
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Rovere Exclusive Concept” se află amplasat în partea de Nord a Bucureștiului, lângă Pădurea Băneasa, pe strada Erou Iancu Nicolae, nr. 89/12, în orașul Voluntari, județul Ilfov.

Descrierea localității amplasării Complexului

Complexul locativ „Rovere Exclusive Concept” este așezat nu departe de Grădina Zoologică și de pădure. Și are în imediata sa apropiere marketurile Lidl și Profi, este o sală de fitness, un centru medical și un salon de înfrumusețare. Pentru copii funcționează astfel de instituții de învățământ: Discovery Middle School, Happy Children Academy, Școala Britană, Școalile Internaționale: Mark Twain și Olga Gudynn, sunt grădinițele: „Universul copiilor”, „Dreamland” și „Butterfly”. Până la Centrul Comercial Băneasa Shoping City sunt de parcurs aproximativ 8 kilometri, și unde găsiți hipermarketul Carrefour, magazinul IKEA, este un cinematograf, sunt restaurante, cafenele și multe zone de relaxare și divertisment pentru toată familia.

Distanța

Până la Piața Victoriei este de 11,1 km prin Bulevardul Pipera, până la Piața Unirii sunt 13,6 km. Gara de Nord este de parcurs km 12,9 km. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă -13,9 km. Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 9,8 km.

Structura Proiectului Rezidențial

„Rovere Exclusive Concept” conține două clădiri construite într-un stil ultramodern și sunt foarte atractive. Clădirile sunt construite cu subsol, parter, două etaje locative și plus un etaj retras. În construcție a fost folosită cărămida Porotherm iar din exterior casele sunt placate cu plăci ceramice mari și pereții sunt combinați cu tencuială. Tâmplăria exterioară este din aluminiu cu finisaj brun. Casele dispun de lift, care circulă până la parcarea subterană. Există amenajate în incinta Ansamblului - spații verzi, sunt două piscine, locuri și boxe pentru parcare pentru rezidenți și este organizată o parcare pentru oaspeți. Complexul este păzit 24 din 24, în incintă este acces securizat cu cod și cu cartele de acces.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul Rezidențial „Rovere Exclusive Concept” dispune de 69 de apartamente de lux absolut finisate, complet utilate și modern mobilate cu 2-3-4 camere, precum și sunt penthouse-uri cu terase mari. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este între 80 mp și 109 mp. Apartamentele cu 3 camere dispun de o suprafață care începe de la 121 mp și ajunge la 313 mp. Apartamentele cu 4 camere au suprafețe generoase de la 172 mp până la 609 mp. Finisajele din apartamente sunt de import din Italia și corespund ultimelor tendințe de modă. Sistemul de încălzire este pus în funcțiune prin centrală termică, care este instalată la subsol și fiecare locuință este contorizată separat și individual. Fiecare locuință este dotată cu videointerfon. TV -ul, telefonia fixă și internetul wireless sunt conectate în fiecare cameră.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Rovere Exclusive Concept” este Compania „Rovere Mobili”.

Mai mult util și amănunțit despre apartamente, finisaje, prețuri, disponibilitate, și despre metodele de achiziționare a locuințelor direct de la Dezvoltator, se poate de aflat de pe site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Rovere Exclusive Concept”.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Rovere Exclusive Concept

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex