1 / 25
Royal Town Copou, Iași

Royal Town Copou
în Iași

Цена, за м2
de la 1000 €
Dezvoltator
Adresa
aleea Sadoveanu, Iași

Royal Town Copou vezi harta Iași

aleea Sadoveanu, Iași

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Royal Town Copouîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică în condensare, sistem de încălzire în pardoseală
Lift
2 lifturi
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
154
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
beton armat
Сurte închisă
Da

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, ‑camere
Spațiul apartamentelor
36,33–93,50 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit "Prima Casă"

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare

Complexul locativ „Royal Town Copou” este localizat pe strada Aleea Sadoveanu - în cea mai exclusivă și privilegiată zonă din orașul Iași.

Vis-a-vis de apartamentele acestui complex locativ se află Liceul Teologic și la doar o distanță de 500 de metri se află parcurile Copoului.

Conceptul complexului

Ansamblul rezidențial „Royal Town Copou” este compus din două blocuri locative, acestea fiind structurate cu un regim de 10 etaje fiecare și sunt amplasate în așa modalitate încât să formează o curte semi-închisă. Pentru fiecare bloc sunt prevăzute câte două lifturi moderne și silențioase. La dispoziția locatarilor sunt oferite 210 locuri subterane de parcare și sunt organizate și terestre locuri de parcare cu un număr de 105 locuri neacoperite. La locurile de parcare subterane este acces direct de
la etajele locative cu liftul.

În curtea interioară a complexului rezidențial există amenajate diverse spații verzi cu gazon îngrijit, de asemenea pe teritoriul complexului este un foișor și pentru copilași sunt organizate luminoase locuri de joacă. Pentru iluminatul intern a spațiilor comune din clădiri și pentru iluminatul extern sunt folosite corpurile de iluminat LED. Accesul în incinta ansamblului rezidențial este controlat și securizat. Sunt montate camere de supraveghere video pe tot perimetrul clădirilor. Drumurile de acces sunt asfaltate și trotuarele sunt pavate.

Descrierea apartamentelor

Arhitecții au structurat confortabile un număr total de 154 de apartamente cu una, două și cu trei camere, care se predau beneficiarilor în versiune - complet finisate. Suprafața locuințelor din complexul locativ „Royal Town Copou” începe de la 36,33 mp pentru apartamentele cu o cameră și ajunge până la 66,24 mp pentru cele mai spațioase unități locative cu 3 odăi.

Toate locuințele sunt racordate la rețeaua de apă și la sistemul de canalizare, este gaz și branșament la curent electric. Pentru controlul consumului utilităților la fiecare din acestea sunt dotate contoare individuale și apometre.

Videointerfoanele sunt instalate în fiecare apartament. Locuințele dispun de internet prin fibră optică. Pentru achiziționarea unui apartamente dezvoltatorul oferă modalități flexibile de plată.Mai multe detalii și amănunte despre sistemul constructiv,disponibilitatea apartamentelor, finisajele și contactele directe ale dezvoltatorului se află pe web site-ul ansamblului rezidențial „Royal Town Copou”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.