1 / 13
Sea Breeze Residence, Mamaia

Sea Breeze Residence
în Mamaia

Prețul pentru m2
de la 800 €
pe 30 €
Adresa
Mamaia

Sea Breeze Residence vezi harta Mamaia

Mamaia

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Sea Breeze Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Lift
lift digital
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
35
Parcare
terestră
Pereţi
BCA Celco

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere,
Spațiul apartamentelor
61 mp–118 mp utili

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
Da
Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit "Prima Casă"

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului

În partea de nord-est în stațiunea Mamaia se află noul proiect locativ „Sea Breeze Residence”, fiind amplasat la doar 30 de metri de la plajă și o cu o mulțime de restaurante, localuri de distracții, cluburi de noapte și puncte de relaxare în apropiere.

Descrierea Complexului

Ansamblul rezidențial „Sea Breeze Residence” conține un bloc de apartamente construit într-un stil arhitectural modern cu un regim de înălțime cu Parter și 5 etaje locative, pereții sunt zidiți din BCA Celco, din exterior casa este placată cu un sistem de izolare termică cu polistiren și este finisată cu tencuială decorativă siliconică. Blocul locativ este echipat cu un lift digital și are casa scării finisată cu granit și dotată cu balustrade din metal. Locuințele dispun de tâmplărie cu profil PVC în 6 camere de la Salamander și sticlă cu acoperire low-e de tip „four seasons”. În incintă este acces securizat și funcționează interfonul.

Descrierea apartamentelor

Apartamentele din Proiectul locativ dispun de planimetrii cu 2 și 3 camere și sunt prezentate cu un număr total de 35 de unități locative cu suprafața utilă de la 40 mp până la 118 mp. Toate locuințele sunt branșate la toate utilitățile și dispun de contoare individuale separate pentru fiecare utilitate. Ușile de la intrare în apartamente sunt dotate cu un sistem de antiefracție și sunt de producere de la Pinum. Terasele sunt placate cu gresie de exterior specială rezistentă la timp și cu fațade din sticlă securizată. Sunt realizate instalațiile sanitare iar instalațiile electrice sunt de firma Gewiss, pardoselile sunt turnate cu șapă elicopterizată. Centralele termice proprii sunt instalate și conectate la caloriferele care sunt montate. Și este sistem de aer condiționat. Este internet prin fibră optică Wireless. Există posibilitatea de plată a apartamentelor noi în 4-5 tranșe pe o perioadă de 12 luni. Persoanele, care achită apartamentele în prealabil facilită de un discount profitabil.

Doritorii de a locui sau de a avea o proprietate imobiliară pe malul Mării Negre, pot afla mai multe materiale și informații utile despre aceste apartamente noi de pe pagina web a Ansamblului rezidențial „Sea Breeze Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate