1 / 2
Segovia Garden Apartments, Brașov

Segovia Garden Apartments
în Brașov

Prețul pentru m2
de la 1000 €
Dezvoltator
Adresa
str. 1 Decembrie 1918, 52, Brașov

Segovia Garden Apartments vezi harta Brașov

str. 1 Decembrie 1918, 52, Brașov

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocurile I și IIîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019
Blocurile III și IVîn stadiu de proiectaredata finisării în 2020în stadiu de proiectare
data finisării în 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
autonom
Lift
pasager
Numărul blocurilor
4
Numărul de apartamente
100
Parcare
exterioară
Pereţi
termobloc
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
43 mp–94 mp

Despre achiziție

Plată
plata cash,credit bancar

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Segovia Garden Apartments” se află situat în zona Tractorului, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 52, în orașul Brașov.

Despre zona amplasării

Complexul locativ „Segovia Garden Apartments” este amplasat la intersecție cu strada Ioan Socec și se află localizat în apropiere de centrul Comercial „Coresi Shopping Resort” și nu departe de magazinul Leroy Merlin. La dispoziția locatarilor în apropiere este marketul Lidl și hipermarketul Auchan, este Piața Tractorului, sunt cafenele și multe locuri de relaxare. În această zonă se găsesc astfel de instituții de învățământ: Colegiul „Nicolae Titulescu”, Colegiul Emil Racoviță și Școlile nr. 13 și nr. 30. În apropiere de locuințe se află Stadionul Forex, Patinoarul Olimpic, Parcul Sportiv, Paradisul Acvatic și Parcul Tractorului. Funcționează policlinici, farmacii și sunt bănci. Distanța de la apartamentele noi până în Centrul Vechi este de aproximativ 6-7 km, iar până în Centrul Civil sunt de parcurs în jur la 3 km. Gara de Nord Brașov se află la o distanță de până la 4 km.

Descrierea și caracteristica tehnică a Proiectului Rezidențial

Complexul Locativ „Segovia Garden Apartments” conține 4 blocuri locative de tip – vilă, dintre care trei blocuri sunt ridicate cu câte 2 etaje locative și mansardă, iar blocul patru are 4 etaje plus un etaj retras. Zidăria imobilelor este ușoară datorită faptului că este efectuată din termobloc cu o capacitate de eliminare rapidă a umidității, conductivitate termică redusă și izolare termică și fonică superioară. În plus imobilele sunt termo-izolate cu vată minerală bazaltică, care permite construcției să respire. Fațadele blocurilor sunt placate parțiel cu piatră și sunt combinate cu elemente decorative din sticlă, rezistente la timp, culorile alese sunt neutre și imită natura. Ferestrele instalate sunt pentacamerale cu profil PVC de la Salamander, cu trei rânduri de sticlă, cu acoperire low-e și argon, care dispun de un nivel înalt de izolare termică și fonică. Toate blocurile locative sunt dotate cu lift. În curtea Complexului Locativ sunt amenajate zone verzi și spații plantate, pentru copiii rezidenților există spații de joacă amenajate modern. Pentru siguranța și comoditatea rezidenților funcționează sistemul de videointerfon de la Electra. Și este supraveghere video și acces securizat în incintă.

Descrierea unităților locative

Ansamblul Rezidențial „Segovia Garden Apartments” oferă spre vânzare aproximativ 100 de apartamente, dintre care puteți alege locuințe cu una, două trei și patru camere. Un moment important est faptul că apartamentele de la parter facilită de grădini proprii iar locuințele de la etajele superioare dispun de terase generoase cu jardiniere. Toate locuințele se predau beneficiarilor complet finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate și cu designuri moderne și excepționale. Pereții interiori din apartamente sunt prelucrați și finisați cu tencuială mecanizată pe bază de ciment Baumit iar șapele sunt mecanizate elecopterizate. Vopsele sunt lavabile și airless cu aspect matos. Sunt instalate uși exterioare de marcă Naturen și uși interioare celulare. Este placare cu ceramică și faianță, iar parchetul este de tip - premium cu finisaj mat sau satinat, Blocurile sanitare din apartamente sunt absolut finisate, complet utilate, dotate cu obiecte sanitare, accesorii și mobilier modern. Sistemul de încălzire este în pardoseală sau cu radiatoare - este pus în funcțiune de centrala termică în condensații proprie și individuală pentru fiecare apartament. În plus fiecare locuință este dotată cu termostat de ambient pentru un control mai bun al temperaturii. Apartamentele sunt racordate la apă curentă, la electricitate, la gaze și la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Segovia Garden Apartments” este Compania „Urban Invest”, care funcționează pe piață imobiliară din România din anul 2007.

Modalități de achitare: plata cash sau credit bancar.

Pentru mai multe informații utile, detalii tehnice, descrierea amănunțită a apartamentelor, schemele și suprafețele lor, mai multe poze și despre toate posibilitățile de achiziționare confortabilă și directă de la Dezvoltator, sunteți așteptat pe site-ul web al Dezvoltatorului Ansamblului Rezidențial „Segovia Garden Apartments”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Urban Invest