1 / 6
Sentinel Residence, Constanța

Sentinel Residence
în Constanța

Prețul pentru m2
de la 850 €
pe 10 €
Adresa
Strada Santinelei

Sentinel Residence vezi harta Constanța

Strada Santinelei

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Sentinel Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică în condensație
Lift
Schindler 7 persoane
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
54
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
BCA
Tehnologia construcției
cadre de beton cu zidărie din BCA

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere,
Spațiul apartamentelor
46.30 mp–141.90 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit "Prima Casă"

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare ansamblu

Complexul locativ de pe malul Mării Negre cu denumirea „Sentinel Residence” se află localizat în centrul cartierului Palazul Mare într-o zonă foarte liniștită din orașul Constanța, pe strada Santinelei. Nu departe de imobile funcționează mall-uri, centre comerciale, restaurante, cafenele, multe alte locuri de divertisment și alte puncte de interes cotidian: farmacii, spital, alimentară, școală gimnazială, oficiu poștal și Biserica Creștin Ortodoxă Sf. Gheorghe. De la complexul locativ este acces facil către drumul principal și la mijloace de transport în comun, la Stațiunea Mamaia și la Universitatea Ovidius. Fiind amplasat la doar câteva minute de la mare locuințele oferă vederi panoramice la Lacul Siutghiol și la Marea Neagră cu sentiment romantic într-o viață fericită.

Descrierea complexului

Ansamblul Rezidențial „Sentinel Residence” se prezintă cu 2 clădiri rezidențiale, care sunt create într-un stil arhitectural modern cu un aspect foarte atractiv, ambele blocuri dispun de un regim de înălțime cu un etaj de parter și plus 4 etaje locative. Sistemul constructiv este realizat în baza cadrelor din beton armat cu zidăria pereților efectuată din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA) cu grosimea închiderilor exterioare de 30 cm, plus izolația exterioară de 10 cm și plus tencuială decorativă siliconică și silicatică de la Baumit, într-o combinație reușită de culori albe și gri. Casa scării din tronsoane este complet finisată cu granit, are balustrade instalate și iluminare cu senzori de mișcare. Tâmplăria instalată la blocuri este de firmă Salamander StreamLine 76 de culoare antracit, cu geam tripan „4 seasons” și acoperire low-e. Sunt organizate locuri de parcare în curte supraterane și locuri de parcare amenajate în garajul subteran cu rampă de acces plus închidere cu telecomandă. Inclusiv de la etajul subteran de parcare în fiecare bloc circulă câte un lift Schindler cu capacitatea de ridicare pentru 7 persoane. Ansamblul Rezidențial „Sentinel Residence” dispune de videointerfon și are un sistem de supraveghere video 24din 24.

Despre apartamente, finisaje și dotări

Proiectul locativ „Sentinel Residence” prezintă un număr de 54 de locuințe spațioase cu 1, 2 și 3 camere și penthouse-uri, care oferă un confort deosebit locatarilor. Garsonierele sunt prezentate cu suprafața de 46,30 mp, apartamentele cu 2 camere au suprafața de 61,20 mp sau 69,40 mp, iar locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de 90,80 mp și au scheme construite cu 2 bău, precum și penthouse-urile dispun de 2 blocuri sanitare și au suprafața de 92,1 mp plus o terasă generoasă de 49,8 mp. Toate apartamente pot fi predate cumpărătorilor la alegere, în versiune de finisare „la alb” sau „la cheie”. Finisajele generale pentru ambele tipuri de finisare: pereții interiori sunt tencuiți mecanizat, sunt acoperiți cu glet și finisați cu Baumit Klima Color de culoare albă, la intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu sistem de antiefracție, la blocurile sanitare și bucătării sunt instalații sanitare cu țevi din PPR. Toate balcoanele și terasa sunt placate cu gresie porțelanată și dispun de balustrade din sticlă securizată și aluminiu. Pentru apartamentele care se predau complet finisate în versiune „la cheie” există în plus astfel de finisaje și dotări: placaj cu gresie pentru pardoselile din camerele de baie și din bucătării, parchet laminat placat pe podelile din holuri, dormitoare și camerele de zi, faianță pe pereții băilor și în bucătării, camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare, ușile interioare sunt montate, prizele, întrerupătoarele și comutatoarele sunt instalate. Câte o centrală termică în condensații cu capacitatea de 24Kw de marcă Immergas este instalată în fiecare apartament finisat „la cheie” și toate locuințele dispun de încălzire autonomă prin calorifere. Este condus și sistemul de aer condiționat cu invertor.

Dezvoltator

Ansamblul rezidențial „Sentinel Residence” este dezvoltat de Compania de construcții „Pavement Construct”, care dispune de o echipă de ingineri și constructori profesioniști, care oferă pe piață obiecte rezidențiale construite conform celor mai înalte standarde de calitate precum și vine cu ajutor pentru cumpărători în domeniul amenajării și oferă consultanțe în domeniul financiar.

Pentru persoanele interesate de a investi în apartamentele Ansamblului Rezidențial „Sentinel Residence”, toate informațiile detaliate și mai multe materiale utile se află afișate pe pagina oficială a Dezvoltatorului - Pavement Construct.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate