1 / 4
Serban Voda 111, București

Complex Serban Voda 111 în București

Prețul pentru m2
de la 1416 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
Calea Șerban Vodă, 109, zona Unirii, Sector 4, București

Schițele și prețurile în Serban Voda 111

Studiouri
4558.8 m2
de la 65 000 € +TVA
2 camere
52147.75 m2
de la 80 000 € +TVA
3 camere
84205.7 m2
de la 119 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Serban Voda 111 vezi harta București

Calea Șerban Vodă, 109, zona Unirii, Sector 4, București
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzire
centrală termică proprie
Lift
Lifturi silentioase premium fabricate de lideri mondiali Kone, Schindler sau Thyssenkrupp.
Numărul blocurilor
1
Numărul de etaje
P+6
Parcare
subterană și supraterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente

Despre apartamente

Numărul camerelor
studio, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
47,30–205,70 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare imobil și zonă

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” are o amplasare extrem de privilegiată – în inima capitalei – zona Unirii, pe strada Șerban Vodă, la numerele 109-111, sectorul 4. Locuințele complexului se învecinează cu Parcul Carol, care se află la numai 350 de metri. Stația de Metrou Tineretului este amplasată la doar 400 de metri de la imobile și la 200 de metri sunt stații de autobuze și tramvai. În această zonă se găsesc unele din cele mai bune organizații educaționale și instituții de învățământ: Colegiul Național Gh. Șincai, Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, Școala nr. 79 ș.a. În vecinătate funcționează diverse restaurante și cafenele, magazine și saloane de înfrumusețare, sunt săli sportive și cluburi de noapte.

În cartierul de amplasare a clădirii locative sunt farmacii, centre medicale, stomatologii, sucursale bancare, ATM-uri și organizații socio-culturale. Precum și din punct de verede comercial aici găsiți: supermarket-ul Mega Image, Piața Norilor și centrele comerciale „Unirea Shopping City” și „București Mall”. De asemenea foarte aproape de apartamente se află Parcul Tineretului și Centrul Vechi.

Informații constructive și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” se înfățișează cu o clădire de apartamente construită conform standardelor rezidențiale de clasă Premium. Stilul arhitectural utilizat este caracterizat ca unul de ultimele tendințe de design și cu folosirea la construcție a doar materialelor de top. Imobilul este construit cu un subsol + demisol + parter + 6 etaje locative. La demisolul clădirii rezidențiale este prevăzută o parcare ultramodernă de tip „Klaus” și există locuri de parcare supraterane.

Ferestrele instalate la imobile sunt cu geam tripan termoizolant, cu acoperire low-e și și profil PVC, acestea fiind de producere germană Salamabder, Rehau și pentru geam- Saint Gobain. Tâmplăria instalată are un nivel ridicat de blocare a zgomotului din exterior și are o rezistență sporită la temperaturile extreme. Scările locative au instalate ascensoare silențioase fabricate de către liderii mondiali din domeniul respectiv, așa ca: Schindler, Kone și Thyssenkrupp.

Beneficiile apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” oferă în vânzare garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Locuințele cu o cameră sunt oferite de tip Studio cu bucătăria deschisă și cu suprafața de la 45 mp până la 58,8 mp. Locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu planimetrii cu 52 mp și până la 147,75 mp. Apartamentele cu 3 camere dispun de spații generoase și de terase, acestea oferă vederi panoramice asupra capitalei și au dimensiunile cuprinse între 84 mp și 205,7 mp. Apartamentele ergonomice se deosebesc prin calitatea superioară a finisajelor utilizate. Gresia și faianța folosită pentru finisarea apartamentelor este de cea mai bună calitate de la astfel de producători renumiți ca: Marazzi, Ragno Ceramiche și Cezar Cheramiche.

Camerele de baie au instalate obiecte sanitare durabile și moderne de la companiile: Ideal Standard, Hatria și Roca. Pardoselile din dormitoare și din living-uri sunt finisate cu parchet de culori deschise de la producătorii de top a podelilor de lemn: Egger, Kaindl și Tarkett. Chiar de la intrare în apartament sunteți întâmpinat de o ușă cu aspect modern și cu un nivel ridicat de rezistență de producere italiană „Diere”. Ușile interioare sunt oferite de Porta Doors, Pinum și Horman. Locuințele beneficiază de un sistem individual de încălzire prin pardoseală în condensații, și fiecare este echipată cu câte o centrală termică cu consum redus de gaze de tip Buderus sau Viessmann. Toate instalațiile electrice din apartamente sunt de la Schneider și de la Legrand, întrerupătoare și prizele au un design contemporan și un nivel înalt de securitate.

Pentru controlul consumului de gaze naturale, electricitate și a apei, sunt instalate contoare individuale și apometre. Cumpărătorii unei locuințe din complexul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” pot beneficia de consultanță financiară gratuită din partea Dezvoltatorului, care acceptă în calitate de metode de plată orice tip de credit bancar.

Cumpărătorii au posibilitatea de a cere o ofertă personalizată a locuinței de vis completând cererea de pe site-ul ansamblului rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments”, unde se află mai multe detalii, poze amănunțite și alte informații despre apartamentele noi din centrul Bucureștiului, vă rugăm să accesați pagina complexului locativ „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” și să vă convingeți personal despre toate facilitățile locuințelor.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Serban Voda 111

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex