1 / 6
Star Rezidential Decebal, București

Star Rezidential Decebal
în București

Prețul pentru m2
de la 1702 €
pe 1 €
Dezvoltator
Adresa
bul. Decebal, zona Decebal, sector 3, București

Star Rezidential Decebal vezi harta București

bul. Decebal, zona Decebal, sector 3, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Star Rezidential Decebalîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzire
centrală
Lift
lift hidraulic
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
78
Numărul de etaje
Ds+P+Mz+4E+Et. Tehnic
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadru monolit
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
56,75–90,05 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit "Prima Casă"

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Star Rezidențial Decebal” se află amplasat în București la sectorul 3, pe Bulevardul Decebal, în apropiere de Metroul Piața Muncii și lângă stațiile mijloacelor de transport în comun. Și are în apropierea sa multe școli, grădinițe, spital, puncte de menire socială și comercială cu marketuri, magazine și Centrul Comercial Unirea Shopping Center.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial și descrierea generală a unităților locative

Ansamblul Rezidențial „Star Rezidențial Decebal” cuprinde două blocuri de apartamente, construite cu un regim de înălțime cu Demisol + Parter + Mezanin + 5 etaje locative și plus un etaj tehnic. Imobilele dispun de o structură constructivă pe cadre din beton armat, cu umplutura închiderilor exterioare și compartimentărilor din cărămidă de tip Porotherm. Fațada blocurilor locative este acoperită cu un termosistem cu grosimea de 10 cm din polistiren expandat și este finisată cu tencuială decorativă. Fiecare scară locativă este echipată cu câte un lift hidraulic de ultimă generație. Blocurile rezidențiale au instalate tâmplărie cu profil PVC cu 5 camere și cu 3 foi de sticlă cu geam termopan cu acoperire low-e. Complexul locativ dispune de un număr total de 92 de locuri de parcare, unde 44 de locuri sunt construite subterane (cu telecomandă pentru poarta de la garaj) și 48 de locuri sunt organizate la exterior (prețul parcărilor nu este inclus în costul apartamentelor). Ansamblul Rezidențial dispune de un număr total de 78 de unități locative, construite cu scheme cu 2 și 3 camere, unde 42 de apartamente au 2 camere și 36 de apartamente au 3 camere. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 56,75 mp și 59,65 mp. Iar locuințele cu 3 camere sunt construite cu suprafața de la 78,35 mp – 90,05 mp. Toate apartamentele dispun de balcoane, care sunt de tip închise cu ferestre termopane. Apartamentele se predau beneficiarilor complet finisate „la cheie”, cu placări cu gresie, faianță și parchet, cu pereți finisați cu vopsea lavabilă și cu toate ușile interioare (celulare) și exterioare (metal) - instalate. Locuințele sunt dotate cu instalații termice, electrice și sanitare de la Romstal. Toate obiectele sanitare necesare sunt montate în camerele de baie și sunt de proveniență Cersanit. În camere sunt instalate calorifere din oțel care sunt conectate la centralele termice proprii pe apartament de 24 kw. Toate utilitățile sunt conectate, este curent electric, apă, gaze naturale și sistemul de canalizare și toate sunt contorizate separat. În apartamente sunt dotări cu cablu pentru internet. Toate locuințele sunt conectate la sistemul de interfon.

Metode de achitare

Credit ipotecar sau surse proprii.

Mai multe informații amănunțite despre apartamentele Ansamblului Rezidențial „Star Rezidențial Decebal”, schițele acestora, disponibilitatea și pozele, le puteți vizualiza pe site-ul web al Companiei „Star Construct”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Star Construct