1 / 7
Sabinelor 70, București

Complex Sabinelor 70 în București

Prețul pentru m2
de la 1380 € +TVA
Adresa
str. Sabinelor, 70, Popești-Leordeni
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Sabinelor 70

Garsoniere
40.77 m2
de la 56 263 € +TVA
2 camere
58.8873 m2
de la 81 103 € +TVA
3 camere
72.71115.1 m2
de la 103 975 € +TVA

Dinamica prețului minim pentru m² în €

April 2220191 380March 2220191 380February 2220191 380January 2920191 372
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Sabinelor 70 vezi harta București

str. Sabinelor, 70, Popești-Leordeni
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Sabinelor 70dat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Lift
pasager
Numărul blocurilor
1
Parcare
subterană
Pereţi
Cărămidă Porotherm
Tehnologia construcției
Cadre din beton armat, diafragme și planșee monolite
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsonieră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
40–130 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial dezvoltat de „LaCassa Residence” se află construit în cartierul Uranus pe strada Sabinelor, nr.70, sectorul 5, municipiul București.

Descrierea sectorului de așezare

Complexul rezidențial se află construit într-o zonă foarte prestigioasă și se învecinează cu Palatul Parlamentului, Piața Constituției și Muzeul Național de Artă Contemporană. Imediat lângă blocul de apartamente se află Grădinița de copii nr. 268, Școala medie nr. 128 și Liceul Tehnologic Dimitrie Gusti, este o sală de sport și nu este departe până la Parcul „Palatul Bragadiru”. În vecinătate se află câteva Spitale, sunt Centre Medicale, funcționează farmacii, restaurante, cafenele, bănci și se află stații de transport în comun. Sunt doar 20 de minute de mers pe jos până la Centrul Comercial „Vulcan Value Centre” cu hipermarketurile Kaufland, Carrefour, magazinul JYSK și multe alte magazine, buticuri și locuri de recreere. Distanța de la Complexul locativ de pe strada Sabinelor, nr. 70 până la Piața Unirii este de 2,8 km. Distanța până la Gara de Nord este de 3,6 km. Aeroportul internațional Henri Coandă se află la - 18,2 km și o distanță de 9,8 km este de parcurs până la Aeroportul Băneasa.

Caracteristici constructive și structura Complexului Rezidențial LaCassa Residence

Ansamblul Rezidențial dispune de un bloc de apartamente construit cu Parter și 4 nivele locative, în plus dispun de etajul 5 –etaj tehnic. Fundația blocului este construită de tip radier general, acest fapt oferă o stabilitate sporită construcției. Structură de rezistență duală este efectuată din cadre din beton armat și diafragme și are planșee monolite între etaje. Toate zidurile sunt construite din cărămidă eficientă energetic Porotherm. Fațada blocului de apartamente este izolată termic cu polistiren expandat Caparol și vată bazaltică. Acoperișul casei este plantat cu plante speciale și are amenajat un gazon verde. Blocul de apartamente dispune de o terasă circulabilă, care este placată cu ceramică și este termoizolată și hidroizolată cu 3 tipuri de membrane bituminoase. Imobilul este dotat cu balustrade exterioare din sticlă securizată cu grosimea de 10 mm. Tâmplăria montată este de producere germană cu geam termopan VEKA cu acoperire LOW-E, ferestrele sunt din profil PVC cu deschidere dublă. În bloc sunt construite spații speciale și boxe de depozitare ventilate și locuri de parcare subterane pentru fiecare apartament - contra cost. Există locuri special dedicate pentru parcarea bicicletelor. Rezidența dispune de un generator electric cu pornire automată în caz de cădere a energiei. Este instalat un sistem de control a accesului cu videointerfon conectat pentru fiecare apartament, precum și funcționează un sistem de supraveghere cu DVR. Complexul locativ dispune de un punct special pentru alimentarea mașinilor electrice – Dock Stations.

Descrierea unităților locative

Apartamentele construite pe strada Sabinelor, nr. 70 dispun de schițe foarte confortabile cu zone vitrate mari, pentru a fi luminate natural la maxim. În Complex există construite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Garsonierele sunt construite cu suprafața de 40,77 mp. Apartamentele cu două camere sunt oferite cu suprafața de la 58,88 mp și până la 67,91 mp. Iar locuințele cu trei camere dispun de suprafețe între 72,71 mp și 115,10 mp. Toate unitățile locative se predau complet finisate cu materiale calitative și au dotări de la cele mai vestite firme. Planimetriile locuințelor sunt bine gândite, unde băile și bucătăriile sunt construite cu ventilare naturală. Camerele de baie sunt dotate cu toate obiectele sanitare de la Roca și Gala Spania și baterii de la Grohe Germania. Ușile exterioare de la apartamente sunt de marcă Yale, sunt montate și sunt efectuate din metal cu un sistem suplimentar de siguranță. Ușile interioare din locuințe la fel sunt montate și sunt de marcă PINUM. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet din lemn triplu stratificat. Gresia și faianța folosită la placarea interioară este de marcă Imola Ceramica. Balcoanele, terasele și spațiile comune sunt finisate cu piatră naturală și dispun de iluminat led. Locuințele sunt branșate la toate utilitățile și au contoare individuale pentru fiecare apartament, separate pentru fiecare utilitate. Sistemul de încălzire este autonom, unde sunt instalate centrale termice în condensații de marcă Buderus pentru fiecare apartament și este încălzire prin pardosea Uponor. De asemenea există pregătiri pentru aer condiționat. Toate locuințele dispun de instalații electrice și sunt dotate cu prize și întrerupătoare de marcă Geviss, Schneider și Legrand Electric.

Pentru mai multe informații despre locuințe și disponibilitatea acestora, sunteți invitați să vizitați site-ul web al „LaCassa Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Puneți întrebăre despre Sabinelor 70

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la La Cassa Residence
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex