1 / 6
Studio Plus Ideal Residence, București

Studio Plus Ideal Residence
în București

Prețul pentru m2
de la 997 €
pe 129 €
Adresa
bul. Metalurgiei, 78, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Studio Plus Ideal Residence vezi harta București

bul. Metalurgiei, 78, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocul 1, 2, 3în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 1în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket, interfon
Încălzire
centrală
Lift
3 pasager
Numărul blocurilor
3
Numărul de apartamente
156
Numărul de etaje
P+5
Parcare
terestră
Pereţi
Cărămidă Porotherm
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
41,95–91,65 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Studio Plus Ideal Residence” se află situat în partea de Sud a capitalei, pe bulevardul Metalurgiei, nr. 78, la sectorul 4 al municipiului București. Complexul locativ este amplasat în apropiere de Centre Comerciale, Galerii, hipermarketuri, bănci, spitale și de unități de învățământ. Din incinta Rezidenței este acces rapid la Metrou și la stațiile de transport în comun.

Structura și caracteristica generală a Complexului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Studio Plus Ideal Residence” dispune de trei clădiri de apartamente, ridicate cu un regim de înălțime egal, cu parter și plus 5 etaje locative. Structura de rezistență se bazează pe cadre și stâlpi din beton armat – B350, umplutura închiderilor este din cărămidă Porotherm cu grosimea pereților exteriori de 25 cm și grosimea compartimentărilor de 11,5 cm. Blocurile locative sunt izolate termic cu un sistem inovativ din polistiren de 10 cm și chit special din plase și finisaje exterioare cu tencuială decorativă în două culori. Acoperișul este cu șarpantă și tablă de tip Lindab. În fiecare bloc locativ este montat câte un lift. În incinta Ansamblului rezidențial sunt organizate multe spații verzi, există aranjate alei iluminate și sunt organizate locuri de parcare. Intrarea în Complexul locativ dispune de acces securizat și se efectuează prin barieră. Toate blocurile locative sunt branșate la toate utilitățile Bucureștiului.

Despre apartamente

Unitățile locative sunt proiectate cu una, două și trei camere, cu schițe confortabile, suprafața construită a cărora începe de la 41,95 mp și ajunge până la 91,65 mp. În Complex sunt construite în total un număr de 156 de apartamente finisate, echipate și dotate cu contoare individuale. Locuințele de la parter au balcoane complet închise cu tâmplărie PVC și geam termopan, restul ferestrelor instalate la imobile sunt la fel cu profil PVC de la Rehau cu 5 camere de tip 4 anotimpuri și cu geam cu acoperire low-e. În apartamente pereții sunt prelucrați, gresa și faianța placată este de import din Spania și Italia, parchetul laminat din Austria este cu grosimea de 8 cm. Obiectele sanitare ceramice sunt dotate și sunt de marcă Cersanit, iar instalațiile sanitare sunt cu țevi din polipropilenă. Instalațiile electrice sunt din cupru și au montate prize modulare. Ușa instalată la intrare este metalică antiefracție, în apartamente ușile interioare la fel sunt instalate. Pentru securitate, sistemul de video interfon este conectat la fiecare apartament.

Metode acceptate de achitare: toate tipurile de credite bancare.

Pentru mai multe informații și detalii utile despre locuințe, poze, scheme și pentru a programa o vizionare la viitorul apartament, veniți pe site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Studio Plus Ideal Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Studio Plus Residence