1 / 10
Sunny Prime Residence, Cluj-Napoca

Complex Sunny Prime Residence în Cluj-Napoca

Prețul pentru m2
de la 1950 € +TVA
pe 550 €
Dezvoltator
Adresa
str. Constanța, 10, Cluj-Napoca
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Sunny Prime Residence

2 camere
52.0652.55 m2
de la 73 262 € +TVA
3 camere
69.3173.88 m2
de la 88 634 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Sunny Prime Residence vezi harta Cluj-Napoca

str. Constanța, 10, Cluj-Napoca
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Sunny Prime Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Lift
da
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
27
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
Cărămidă
Tehnologia construcției
stâlpi din beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
52–85 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Sunny Prime Residence” se amplasează în zona centrală a orașului Cluj – Napoca, pe strada Constanța, nr. 10.

Descrierea zonei de amplasare

Blocul locativ este așezat în apropiere de Piața Avram Iancu și Piața Mihai Viteazul. Și are în vecinătate grădinițe, școli, este Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic Mihai Eminescu și Institutul Teologic Protestant. De asemenea nu departe de scara locativă funcționează bănci, sunt farmacii și este Clinica Medicală și Chirurgie și Centrul Donare Sânge. Amplasarea în apropiere de centrul orașului oferă o mulțime de localuri de odihnă cu fast food-ul MacDonald’s, Cinematograful Florin Piersic, cu pub-uri, restaurante, pizzerii și cluburi de noapte. Imediat lângă casă se află Carrefour Market, este o sală de gimnastică și este Secția 2 de Poliție din Cluj – Napoca. Distanța de la Complexul locativ până în centrul vechi al orașului poate fi parcursă pe jos în 10 minute. Gara Centrală se află la doar 2 km de la apartamente. Până la Aeroportul Internațional Avram Iancu sunt de parcurs 8,3 km.

Caracteristica și structura constructivă a Complexului Rezidențial Sunny Prime Residence

Blocul de apartamente este construit cu un regim de înălțime cu 6 etaje locative și este înălțat din stâlpi din beton armat și are umplutura pereților din cărămidă. Tâmplăria exterioară este montată și este cu profil PVC termoizolant. Imobilul este dotat cu lift. La parterul casei există un spațiu de menire comercială. Complexul locativ dispune și de o curte interioară. Transportul locatarilor facilită de parcare terestră și subterană și există amenajate spații destinate bicicletelor. Complexul locativ dispune de pază 24 din 24.

Descrierea apartamentelor

Proiectul Locativ „Sunny Prime Residence” dispune de un număr total de 27 de unități locative, care sunt oferite spre vânzare cu schițe cu 2 și 3 camere. Suprafață locuințelor cu 2 camere începe de la 52 mp, iar suprafața locuințelor cu 3 camere este de la 71 mp și ajunge până la 85 mp. Cumpărătorii primesc apartamente semifinisate și dotate cu instalații electrice, termice, sanitare și cu ușa de la intrare instalată. Pereții și tavanele sunt prelucrate și acoperite cu un singur strat de glet, iar pardoselile sunt turnate cu șapă autonivelantă. Sistemul de încălzire este autonom și individual pentru fiecare apartament, care este dotat cu câte o centrală termică.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Sunny Prime Residence” este Compania de Construcții „Doralex Com” S.R.L., care a fost înființată în anul 1997 și oferă servicii de construcție și dezvoltare a imobiliarelor preponderent în regiunea Transilvania din România.

Mai multe informații despre apartamente, schițele acestora, poze și informație despre toate metodele disponibile de cumpărare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al Ansamblul Rezidențial „Sunny Prime Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Sunny Prime Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex