1 / 5
Tepes Voda Residence, București

Complex Tepes Voda Residence în București

Prețul pentru m2
de la 1273 € +TVA
pe 69 €
Dezvoltator
Adresa
str. Tepes Voda, 68, Sector 2, Bucuresti
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Tepes Voda Residence

Garsoniere
54.39 m2
totul e vândut
2 camere
65.7171.09 m2
de la 86 500 € +TVA
3 camere
88.44141.97 m2
de la 121 213 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Tepes Voda Residence vezi harta București

str. Tepes Voda, 68, Sector 2, Bucuresti
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Tepes Voda Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzire
centrală termică proprie
Lift
da
Numărul blocurilor
1
Numărul de etaje
S+P+M+7E
Parcare
subterană și supraterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
54,39–141,97 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare complex

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” este localizat pe strada Țepeș Vodă la numărul, 62 din zona Delea Veche din sectorul 2 al orașului București. Complexul se învecinează cu Universitatea Hyperion, cu Școala Gimnazială Anastasia Popescu, școala Montessori School of Bucharest, în apropiere este centru de distracții pentru copii, centrul școlar nr.3 și grădinița Wafdorf.

În apropiere de locuințe este un oficiu poștal, sunt magazine, bănci, cafenele, restaurante și supermarket-ul Mega Image. De asemenea în această zonă sunt câteva saloane de înfrumusețare, este o sală sportivă, centru medical și funcționează clinici stomatologice. Și nu departe se află Parcul cu loc de joacă Popa Nan.

Detalii constructive și descrierea complexului

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” este prezentat cu un imobil construit cu Subsol + Parter + Mezanin + 7 Nivele locative. Sistemul constructiv al blocului locativ este bazat pe o fundație din beton armat de tip - radier general. Structura de rezistență a imobilului este compusă din stâlpi și grinzi pe cadre din beton armat plus plăcile dintre nivele la fel sunt din beton armat. Clădirea rezidențială este proiectată cu un grad seismic ridicat la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter.

La zidăria închiderilor perimetrale sunt folosite blocurile de tip Porotherm și grosimea pereților exteriori este de 25 de cm. Pentru izolarea termică exterioară sunt utilizate plăcile din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. La finisarea finală a pereților exteriori este folosită tencuiala decorativă. Toate terasele și balcoanele sun echipate cu sifoane speciale, acestea fiind racordate prin țevi din PVC la sistemul de canalizare stradal. Blocul de apartamente este dotat cu lift și are toate spațiile comune finisate. Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și controlat.

Apartamente, compartimentare și echipaje

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” găzduiește garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Cu suprafața de la 40,48 mp și până la 42,46 mp sunt oferite garsonierele. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este de la 55,26 mp până la 60,71 mp. Și cu suprafața între 72,99 mp și 127,14 mp sunt prezentate apartamente cu 3 camere.

În camerele de baie, în holuri și la bucătării sunt placaje cu plăci ceramice, iar în dormitoare și living-uri pardoselile sunt placate cu parchet. Pereții și tavanele din locuințe sunt nivelate și zugrăvite cu vopsele lavabile. Toate ușile interioare sunt dotate și instalate și ușa de la intrare este din metal, la fel este instalată și este de la Pinum.

Toate balcoanele și terasele sunt hidroizolate și dispun de termoizolare cu un stat de 10 cm din termobeton. Instalațiile electronice instalate în apartamente sunt efectuate din cupru și au prize și întrerupătoare de circuit casnic de 230V, bineînțeles că și tablourile de siguranță sunt dotate, de asemenea apartamentele beneficiază de prize pentru circuit slab pentru TV și internet. Complet toate instalațiile sanitare sunt instalate în camerele de baie și sunt oferite de la firma Romstal. Țevile sanitare de curent sunt din polipropilenă și sistemul va fi deservit de către distribuitor.

Locuințele complexului se încălzesc individual și pentru fiecare este prevăzută câte o centrală termică în condensații cu putere de 24 KW. Tote instalațiile termice sunt efectuate din polipropilenă și toate radiatoarele sunt din oțel monobloc plus dispun de robinete și aerisitoare. Restul informațiilor de care ați rămas interesați și alte detalii despre apartamentele noi le puteți găsi pe pagina web a complexului locativ „Țepeș Vodă Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Tepes Voda Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la D Development
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex