1 / 10
The Corner, București

The Corner
în București

Prețul pentru m2
de la 1570 €
pe 310 €
Dezvoltator
Adresa
str. Ocolului, 2, cartier Armenesc, Sector 2, București

The Corner vezi harta București

str. Ocolului, 2, cartier Armenesc, Sector 2, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
The Cornerîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
Da
Numărul de apartamente
18
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadre de beton armat

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
44,70–136,40 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezarea complexului

Ansamblul Rezidențial „The Corner” are o amplasare excelentă pe strada Ocolului, nr. 2, în zona Eminescu - Dacia din centrul Bucureștiului. Și are în apropiere: parcuri, școli, grădinițe, supermarket și piață, spital și centre medicale, localuri de divertisment și relaxate.

Descrierea imobilului

Arhitectura blocului ansamblului Rezidențial „The Corner” este contemporană cu spațiu verde amenajat pe acoperiș, cu terase generoase și are un aspect foarte atractiv. Regimul de înălțime a blocului locativ este cu Subsol + Parter + 3 Etaje locative + 4-lea Etaj Retras. Construcția este pe carde din beton armat (stâlpi, grinzi) cu toate închiderile din cărămidă Porotherm (30cm la exterior și 12 cm pereții interiori). Fațada casei este termo – izolată cu vată minerală bazaltică (10 cm). Finisarea fațadei casei este cu tencuială decorativă cu polimeri de autocurățare. Clădirea dispune de lift marca Schindler.

Descrierea apartamentelor și finisajelor

Ansamblul rezidențial „The Corner” conține 18 locuințe printre care se menționează garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere cu suprafața totală de la 44,70 mp și 136,40 mp. Înălțimea tavanelor camerelor este de 280 cm. Cu ferestre mari vitrate, care încep de la pardosea până la tavan și sunt cu geam tripan montat în profil de aluminiu. Plăcile ceramice placate în locuințe sunt de cea mai bună calitate, ușile instalate sunt de marcă Pinum. Obiectele sanitare din camerele de baie sunt de marcă Porcelanosa. Sistemul de încălzire a blocului este centralizat prin pardoseală. Parchetul placat triplustratificat este de la Meister Classic și este special predispus pentru pardoseli cu încălzire. În apartamente funcționează un sistem de climatizare.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „The Corner” este Compania „Urban Housing”, iar antreprenorul general este Compania „Sicor”.

Pentru a obține mai multe informații despre apartamentele proiectului locativ accesați pagina web a Complexului Rezidențial „The Corner” și faceți o programare pentru a vizita apartamentele.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate