Topazului Residence

Prețul pentru m2
de la 950 €
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Topazului, zona Tomis Nord, Consțanta (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Topazului Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire:
sistem de încălzire prin pardoseală
Lift:
Da
Numărul blocurilor:
1
Numărul de apartamente:
14
Parcare:
terestră
Pereţi:
BCA
Tehnologia construcției:
beton armat
Tip imobil:
bloc de apartamente

Despre apartamente

Numărul camerelor:
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor:
68,88 - 98,96 mp

Despre achiziție

Plată:
Cash, credit ipotecar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul locativ „Topazului Residence” este amplasat în zona Campus din orașul Constanța. Blocul locativ este situat retras de la gălăgia bulevardelor din apropiere: B-ul Aurel Vlaicu și B-ul Tomis. În apropiere de blocul locativ la doar 100 de metri se află Penny Market și pentru copii funcționează școala nr. 29. La o distanță de maxim 1 km se află hypermarket-ul Carrefour, este Vivo Mall, stațiunea Mamaia și până la Campusul Universitar sunt de parcurs nu mai mult de 700 metri.

Prezentarea complexului

Ansamblul locativ „Topazului Residence” se formează dintr-un bloc de apartamente, care dispune de doar 3 etaje și oferă rezidenților intimitate și o viață confortabilă la liniște. Chiar dacă clădirea de apartamente este dotată cu un ascensor modern și fiabil. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre de beton armat și dispune de compartimentări realizat din blocuri din beton celular autoclavizat. Pentru un nivel înalt de eficiență energetică, clădirea este izolată termic din exterior cu un sistem cu grosimea de 10 cm din polistiren.

În incinta ansamblului rezidențial sunt oferite locuri de parcare pentru transportul rezidenților atât terestre cât și terestre acoperite.

Descrierea apartamentelor

Proiectul imobiliar „Topazului Residence” se prezintă cu apartamente cu 2 și 3 camere și dispune de un număr total de doar 14 unități locative. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 68,88 mp și 82,03 mp, iar locuințele cu 3 camere sunt proiectate și construite cu suprafața de la 89,36 mp până la 98,36 mp.

Apartamentele au instalate ferestre cu geamuri bicamerale (tripane) de la Saint Gobain cu grosimea de 44 mm și sunt efectuate cu profil PVC de la Salamander. Fiecare apartament are instalată la intrare ușă din metal.

Dezvoltatorul a prevăzut pentru toate apartamentele câte un sistem de încălzire autonom prin pardosea și cu centrală termică proprie.

Locuințele se predau locatarilor cu pardoseală turnată la nivel de șapă și cu pereții interiori prelucrați și finisați la nivel de glet. Tavanele din locuințe sunt realizate din rigips și sunt vopsite cu var lavabil de culoare albă.

La apartamente sunt branșate toate utilitățile: este curent electric, apă, sistem de canalizare și gaze naturale.

Pentru a afla mai multe materiale despre blocul locativ și pentru a alege cea mai bună metodă de achitare a unui apartament nou fără comisioane de la dezvoltator, vă rugăm să accesați pagina web a complexului locativ „Topazului Residence”.

Topazului Residence vezi harta Constanța

str. Topazului, zona Tomis Nord, Consțanta
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.