1 / 7
Topazului Residence, Constanța

Topazului Residence
în Constanța

Prețul pentru m2
de la 950 €
Adresa
str. Topazului, zona Tomis Nord, Consțanta

Topazului Residence vezi harta Constanța

str. Topazului, zona Tomis Nord, Consțanta

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Topazului Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzire
sistem de încălzire prin pardoseală
Lift
da
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
14
Numărul de etaje
P+3
Parcare
terestră
Pereţi
BCA
Tehnologia construcției
beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
58,7–99 mp

Despre achiziție

Plată
Cash, credit ipotecar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul locativ „Topazului Residence” este amplasat în zona Campus din orașul Constanța. Blocul locativ este situat retras de la gălăgia bulevardelor din apropiere: B-ul Aurel Vlaicu și B-ul Tomis. În apropiere de blocul locativ la doar 100 de metri se află Penny Market și pentru copii funcționează școala nr. 29. La o distanță de maxim 1 km se află hypermarket-ul Carrefour, este Vivo Mall, stațiunea Mamaia și până la Campusul Universitar sunt de parcurs nu mai mult de 700 metri.

Prezentarea complexului

Ansamblul locativ „Topazului Residence” se formează dintr-un bloc de apartamente, care dispune de doar 3 etaje și oferă rezidenților intimitate și o viață confortabilă la liniște. Chiar dacă clădirea de apartamente este dotată cu un ascensor modern și fiabil. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre de beton armat și dispune de compartimentări realizat din blocuri din beton celular autoclavizat. Pentru un nivel înalt de eficiență energetică, clădirea este izolată termic din exterior cu un sistem cu grosimea de 10 cm din polistiren. În incinta ansamblului rezidențial sunt oferite locuri de parcare pentru transportul rezidenților atât terestre cât și terestre acoperite.

Descrierea apartamentelor

Proiectul imobiliar „Topazului Residence” se prezintă cu apartamente cu 2 și 3 camere și dispune de un număr total de doar 14 unități locative. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 68,88 mp și 82,03 mp, iar locuințele cu 3 camere sunt proiectate și construite cu suprafața de la 89,36 mp până la 98,36 mp. Apartamentele au instalate ferestre cu geamuri bicamerale (tripane) de la Saint Gobain cu grosimea de 44 mm și sunt efectuate cu profil PVC de la Salamander. Fiecare apartament are instalată la intrare ușă din metal. Dezvoltatorul a prevăzut pentru toate apartamentele câte un sistem de încălzire autonom prin pardosea și cu centrală termică proprie. Locuințele se predau locatarilor cu pardoseală turnată la nivel de șapă și cu pereții interiori prelucrați și finisați la nivel de glet. Tavanele din locuințe sunt realizate din rigips și sunt vopsite cu var lavabil de culoare albă. La apartamente sunt branșate toate utilitățile: este curent electric, apă, sistem de canalizare și gaze naturale.

Pentru a afla mai multe informații despre blocul locativ și pentru a alege cea mai bună metodă de achitare a unui apartament nou fără comisioane de la dezvoltator, vă rugăm să accesați pagina web a complexului locativ „Topazului Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate