1 / 3
Trapezului Residence 9, București

Trapezului Residence 9 în București

Prețul pentru m2
de la 630 €
pe 149 €
Adresa
bul. Nicole Grigorescu, zona Titan, Sector 3, București

Schițele și prețurile în Trapezului Residence 9

Garsoniere
44.353.75 m2
de la 36 700 € +TVA
2 camere
54.95104.75 m2
de la 46 710 € +TVA
3 camere
101.7118.7 m2
de la 88 397 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Trapezului Residence 9 vezi harta București

bul. Nicole Grigorescu, zona Titan, Sector 3, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Trapezului Residence 9dat în exploatareîn 2017, trimestrul 3dat în exploatare
în 2017, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon
Încălzire
centrală termică individuală în condensare
Lift
da
Numărul blocurilor
9
Numărul de apartamente
21
Numărul de etaje
P+3E
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
44,30–118,70 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Trapezului Residence 9” este construit în zona Titan, bulevardul Nicolae Grigorescu – Piața Trapezului, sectorul 3, mun. București.

Despre facilitățile amplasării

Complexul locativ se află amplasat în apropiere de supermarketurile Lidl și Mega Image, nu departe sunt farmacii, secții bancare, cafenele și magazine. Pentru copii funcționează școlile gimnaziale nr. 92, nr. 116, nr. 20, nr. 149, Liceul teologic Logos, Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu și grădinițele nr. 231 și nr. 211. Sunt linii RATB – tramvaie și autobuze și numărate minute de mers pe jos până la stația de Metrou 1 Decembrie 1918. Distanța până la Piața Unirii este de 7,6 km și până la Piața Victoriei sunt 11,3 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 12,6 km prin Splaiul Unirii. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 25,7 km, distanța până la Aeroportul Internațional Băneasa este de 16,5 km.

Caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Trapezului Residence 9” reprezintă un imobil construit cu un regim mic de înălțime care are un etaj de demisol pentru locuri subterane de parcare, este un parter, plus 2 etaje locative și al treilea etaj este retras. Structura constructivă de bazează pe o fundație de tip grinzi continue din beton armat, rezistența clădirii este asigurată de cadre, stâlpi și grinzi din beton armat, planșeele de peste etaje la fel sunt din beton armat și au grosimea de 17 cm. Zidăria exterioară este efectuată din cărămidă 25x30 cm. Casa este rezistentă la cutremure de până la 8 grade pe scara Righter. Fațada clădirii este acoperită cu un strat de 10 cm de polistiren ce oferă un grad înalt de izolare termică și este finisată cu tencuială decorativă. Pereții interiori la fel sunt zidiți din cărămidă 25x30, iar compartimentările din apartamente sunt efectuate din cărămidă 11,5x40cm, toți pereții sunt prelucrați, tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. Clădirea este dotată cu lift de ultima generație. Este montată tâmplărie exterioară de culoare închisă cu profil PVC și geam termopan, care asigură un nivel înalt de eficiență energetică. În afară de locuri de parcare subterane sunt organizate și locuri de parcare supraterane. Funcționează sistemul de interfon. Apartamentele Ansamblului Rezidențial „Trapezului Residence 9” sunt modern finisate și dispun de 2 și 3 camere precum și sunt și garsoniere. Suprafața locuințelor începe de la 36,50 mp și ajunge până la 107 mp. Pardoselile apartamentelor sunt turnate și placate cu gresie și parchet, pereții sunt acoperiți cu vopsea și faianță, ușile interioare și ușa de la intrare (metalică)-sunt instalate. Locuințele sunt echipate cu centrale termice individuale în condensare plus caloriferele la fel sunt conectate și montate. Băile și grupurile sanitare sunt dotate cu toate obiectele sanitare necesare de marcă Cersanit. Contoare individuale sunt separat instalate pentru fiecare utilitate (apă, ENEL, gaze). Instalațiile electrice sunt din cupru și există locuri special prevăzute în camera de zi pentru montarea sistemului de aer condiționat.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Trapezului Residence 9” este echipa dezvoltării Construcții noi.

Metode de achitare: cash cu discount sau credite bancare.

Pentru mai multe detalii utile și informații actuale despre apartamente, finisaje, prețuri, disponibilitate și despre toate metodele de achiziționare directă de la Dezvoltator, sunteți așteptat în ospeție pe site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Trapezului Residence 9”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Trapezului Residence 9

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Trapezului Residence
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex