1 / 9
Triana, București

Triana
în București

Prețul pentru m2
prețul se clarifică la dezvoltator
Adresa
șos. Pipera, 146, Pipera

Triana vezi harta București

șos. Pipera, 146, Pipera

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Trianaîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020în stadiu de construcţie
data finisării în 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
da
Parcare
subterană și supraterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
72.4 mp–308.22 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea ansamblului locativ

Complexul rezidențial „Triana” este situat în zona de nord a Bucureștiului, pe Șoseaua Pipera, nr. 146 și are pădure în proximitate. La dispoziția copiilor din acest complex locativ în apropiere de casă se află următoarele instituții de învățământ: British school, American school, Lycee Francais, Avenor și Mark Twain. Pentru cumpărături și petrecerea timpului liber se află centrele comerciale: Băneasa Shopping City, Strip Mall, Jolie Ville și sunt diverse cluburi sportive.

Descrierea proiectului rezidențial

Proiectul rezidențial „Triana” este prezentat cu o clădire cu parter și patru etaje locative. Clădirea de apartamente „Triana” este construită conform normelor în vigoare din beton armat cu zidărie din cărămidă Brikston și anvelopă – termosistem. Acoperișul casei este de tip terasă circulabilă, este hidroizolat cu membrană bituminoasă în 2 straturi și este termoizolat cu polistiren extrudat cu grosimea de 15 cm. La subsol sunt instalate uși rezidente la foc. Spațiile comune din bloc sunt absolut finisate și completate la cel mai înalt nivel. Pereții de la casa scării sunt acoperiți cu tencuială mecanizată. Iluminarea spațiilor comune inclusiv și a subsolului se efectuează prin senzori de mișcare. Lifturile montate dispun de cabină pentru 8 persoane și au capacitatea de evacuare automată în cazul căderilor de tensiune. În incinta complexului este confortabil amenajată o piscină relaxantă cu mărimea de 50 metri pătrați, unde familiile rezidenților își pot petrece cu plăcere timpul liber lângă casă. De asemenea pentru copii există un teren de joacă luminos amenajat modern. Complexul locativ este dotat cu sistem de control de acces și sunt instalații de supraveghere video.

Prezentarea apartamentelor

Proiectul locativ „Triana” este prezentat cu apartamente cu 2,3 și 4 camere. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 72,4 mp până la 308,22 mp. Locuințele se vor preda rezidenților complet finisate. Pentru finisarea pardoselilor este utilizat parchetul triplu stratificat de marcă Bauwerk. Pereții din camerele de baie sunt placați cu 2 plăci din gips carton rezistent la umezeală, și sunt placați cu faianță porcelanată. Tavanele sunt prelucrate și finisate cu tencuială mecanizată. Ușile instalate la intrare în fiecare apartament sunt dotate cu vizor, sunt efectuate din metal cu ramă metalică - placate cu lemn. Camerele de baie au instalate obiecte sanitare de la Roca Meridian și baterii de la Grohe Eurocube. Balcoanele și terasele sunt izolate termic cu polistiren extrudat (de 5 cm). Sistemul de încălzire este centralizat printr-o centrală termică comună pe imobil. Este conectat un sistem de alarmă la incendii. În fiecare apartament sunt contoare individuale pentru consumul de apă și pentru curent electric.

Dezvoltatorii Complexul rezidențial „Triana” sunt companiile: Mantor Building Excellence, Facilitec Romania, Trasteverde.

Pe pagina web a Companiei „Triana” sunt afișate mai multe detalii și informații despre apartamentele noi.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale Mantor Building Excellence