1 / 4
Urban Building Vadu Bistriței, Bacău

Urban Building Vadu Bistriței
în Bacău

Цена, за м2
de la 792 €
Dezvoltator
Adresa
str. Vadul Bistriței, Bacău

Urban Building Vadu Bistriței vezi harta Bacău

str. Vadul Bistriței, Bacău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Urban Building Vadu Bistrițeiîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket, interfon
Încălzire
centrală termincă
Lift
da
Numărul blocurilor
1
Numărul de etaje
P+9
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
54,25–115,53 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit bancar, credit ipotecar, Prima Casă, rate de la dezvoltator

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre locul de amplasare

Ansamblul Rezidențial „Urban Building Vadu Bistriței” se poziționează pe strada Vadu Bistriței, la numărul 46 - 48 în municipiul Bacău. În vecinătate este Curtea de Apel din Bacău, nu departe funcționează supermarket-urile Lidl, Billa și Kaufland, este Arena Mall și Piața Centrală la o distanță care poate fi parcursă pe jos în maxim 5 minute. La o mică distanță de la bloc se află stații pentru mijloace de transport în comun.

Informații generale despre complex

Complexul rezidențial „Urban Building Vadu Bistriței” constă dintr-un bloc de locuințe colective, care dispune de un regim de înălțime de Subsol plus Parter și plus 9 Etaje locative. Imobilul este structurat pe două scări locative, fiecare din care găzduiește câte 54 de apartamente. Clădirea rezidențială are o structură constructivă pe baza cadrelor din beton armat și cu pereți din cărămidă Poptherm (PTH - 30 cm - grosime), fațada casei este izolată termic cu polistiren expandat cu grosimea de 100 mm EPS 80. Pereții despărțitori între apartamente și compartimentările interioare la fel sunt zidite din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm și 11,5 cm, respectiv. Este montată tâmplărie de la Salamander Blue Evolution cu 6 camere de clasă A cu sticlă triplex, „four seasons”, cu feronerie Roto și cu închidere multipunct.

La fiecare scară locativă este instalat câte un lift de marcă Kleemann, care circulă inclusiv până la nivelul subteran al parcării și dispune de capacitatea de ridicare a 8 persoane.

Există amenajate pentru parcarea mașinilor locatarilor - parcări și boxe. Sunt special amenajate spații verzi, spații de relaxare pentru rezidenți și un supermarket în bloc.

Accesul în interior se efectuează prin sistemul de videointerfon. Accesul în curte la fel este securizat.

Descrierea apartamentelor

Proiectul Rezidențial „Urban Building Vadu Bistriței” propune apartamente cu 2-3-4 camere.

Locuințele se predau cu pereții interiori tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal, precum și există și uși interioare - celulare instalate, placaje cu parchet, gresie și faianță. Sunt instalate comutatoare, prize modulare schneider și întrerupătoare.

Este dotată câte o centrală termică în condensații de la Viessmann Vitodens de 24kw și instalații pentru încălzirea prin pardosea de la TECE.

Este contorizare și apometre pentru fiecare apartament la toate utilitățile separat: gaz, canal, apă și curent, care sunt racordate la apartamente.

Dezvoltatorul Ansamblul Rezidențial „Urban Building Vadu Bistriței” este Compania „Urban Building” S. R. L.

Metode de plată: credit ipotecar, credit imobiliar și credit „Prima Casă”.

Mai mult util și toate informațiile complete despre construcție și disponibilitatea apartamentelor din Ansamblul Rezidențial „Urban Building Vadu Bistriței” găsiți pe site-ul web al Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.