1 / 10
Urban Spaces 3, București

Urban Spaces 3 în București

Prețul pentru m2
de la 1800 €
Dezvoltator
Adresa
str. Badea Cârțan, 13, zona Tei, Sector 2, București

Schițele și prețurile în Urban Spaces 3

Studiouri
43.2 m2
de la 77 760 € +TVA
2 camere
61.281.02 m2
de la 110 160 € +TVA
3 camere
91.53102.92 m2
de la 164 754 € +TVA
4 camere
167.53191.55 m2
de la 301 554 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Urban Spaces 3 vezi harta București

str. Badea Cârțan, 13, zona Tei, Sector 2, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Urban Spaces 3în stadiu de construcţiedata finisării în 2019în stadiu de construcţie
data finisării în 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Lift
da
Numărul blocurilor
1
Numărul de apartamente
15
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
studio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
55,13 mp–237,66 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Urban Spaces 3” se situează în zona Ștefan cel Mare, pe strada Badea Cârțan la numărul 13, în sectorul 2 din municipiul București.

Despre zona de amplasare

Complexul Locativ „Urban Spaces 3” se află localizat într-o zonă foarte pozitivă, cu multe locuri de agrement, parcuri și puncte de interes. Locuințele sunt înconjurate de o mulțime de restaurante și cafenele, este Centrul de divertisment „Captive Escape Room”, se află Parcul distractiv „Playgroung”, este Stadionul Dinamo, Teatrul Metropolis, Cinematograful Elvire Popesco și Parcul Ioanid. Nu departe de apartamentele Ansamblului Rezidențial se află Spitalul Clinic Colentina, este piața Gemeni, supermarketul Carrefour, sunt farmacii și frizerii. În această zonă funcționează Grădinița de copii „Cambridge”, Școala Medie nr. 307, Școlile Gimnaziale nr. 28 și nr. 24, Școala Gimnazială Maica Domnului, Școala Sanitară Postliceală Carol Davila, Colegiul Național Cantemir Vodă, Institutul Teologic Creștin, Academia de Studii Economice din București și alte instituții de învățământ private. Distanța până la Stația de Metrou Obor este de 1100 de metri, unde se ajunge pe jos în numai 14 minute. Centrul Bucureștiului se află foarte aproape la doar 4,2 km și până la Piața Unirii se poate de ajuns în 14 minute cu transport personal. Până la Gara de Nord este o distanță de 3,7 km de la apartamentele Complexului „Urban Spaces 3”. Aeroportul Internațional Băneasa se află localizat la o distanță de 9,1 km, iar până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs – 15,2 km.

Structura Complexului Rezidențial și descrierea generală a unităților locative

Ansamblul Rezidențial „Urban Spaces 3” dispune de un bloc de apartamente stilat modern și mega atractiv. Care dispune de un regim mic de înălțime doar cu trei etaje locative și un parter. La parterul clădirii sunt prevăzute trei spații de birouri. Două perle a acestui Complex sunt două curți interioare, foarte primitoare și drăguțe. În total în proiectul rezidențial sunt construite un număr de 15 apartamente de tip studio, locuințe cu 2-3 camere și duplexuri precum și sunt apartamente cu 4 camere cu terase generoase. Toate locuințele sunt proiectate cu livinguri mari și spațioase. Studio-urile sunt proiectate cu suprafața totală de 55,13 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața construită totală de: 82,64 mp și 99,30 mp. Suprafețele locuințelor cu 3 camere sunt de: 111,45 mp, 117,49 mp, 123,41 mp și 125,83 mp. Apartamentele cu 4 camere sunt oferite cu suprafața totală de: 201,83 mp sau 237,66 mp. Aproape toate apartamentele din acest Complex sunt proiectate cu ieșire spre două fațade, pentru a fi aprovizionate la maxim cu lumină naturală și pentru a avea o ventilare optimă.

Pentru a afla mai multe informații și materiale utile despre structura constructivă, despre finisajele apartamentelor, despre disponibilitatea și toate posibilitățile de achiziționare direct de la Dezvoltator, sunteți așteptați cu plăcere, să vizitați pagina oficială a Ansamblului Rezidențial „Urban Spaces 3”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Urban Spaces 3

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex
De asemenea Complexul Locativ numesc Badea Cârțan.