Urban Spaces 4 Rondă

Prețul pentru m2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Rondă, 37, sector 2, București ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieData finisăriiData finisării și stadiul
str. Rondă, 37, sector 2, Bucureștiîn stadie de proiectaredata dării în exploatare încă nu este declaratăîn stadie de proiectare

Caracteristicile Complexului Locativ

Lift:
nu
Numărul de apartamente:
8
Numărul de scara:
1
Parcare:
exterioară
Pereţi:
cărămidă și beton armat
Plată:
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Tehnologia construcției:
beton
Сurte închisă:
da

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Urban Spaces 4 RONDĂ” se situează în partea de Est a Bucureștiului, pe strada Rondă, nr. 37, în zona Matei Basarab, la sectorul 2 din capitală.

Despre zona de amplasare

Complexul Locativ „Urban Spaces 4 RONDĂ” se află localizat lângă Biserica Popa Nan, această zonă este foarte prețuită. Și locuințele se învecinează cu școli, licee, colegiu, universitate și cu altea puncte de interes din capitală. De la Ansamblul rezidențial până în centrul capitalei se ajunge parcurgând doar 3 km.

Descrierea Complexului Rezidențial și a unităților locative

Incomparabila rezidența „Urban Spaces 4 RONDĂ” este mai mult decât un imobil cu locuințe, este o comunitate mică, care dispune de doar opt minunate apartamente. Locuințele dispun de spații unice planificate și finisate modern cu materiale de cea mai bună calitate. Apartamentele sunt construite într-o clădire cu o arhitectură irepetabilă și neobișnuit de interesantă, în doar două nivele. Toate unitățile locative dispun de scheme foarte bine gândite cu bibliotecă pe două nivele și cu o scară uimitoare, în primul rând ca element de design. Aici este gândit absolut tot, fiecare mărunțiș este pus la locul său.

Pentru a afla mai multăinformație utilă despre imobil, despre apartamente, despre finisaje, disponibilitate și despre toate metodele accesibile de plată, sunteți invitați să vizitați site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Urban Spaces 4 RONDĂ”.

Urban Spaces 4 Rondă vezi harta București

str. Rondă, 37, sector 2, București

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.