1 / 18
Valcom Residence Tractorul, Brașov

Complex Valcom Residence Tractorul în Brașov

Prețul pentru m2
de la 930 € +TVA
pe 5 €
Dezvoltator
Adresa
str. Іoan Popasu, Brașov
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Valcom Residence Tractorul

Studiouri
46.93 m2
de la 43 645 € +TVA
1 camere
40.5946.93 m2
de la 37 992 € +TVA
2 camere
48.2774.87 m2
de la 48 267 € +TVA
3 camere
77.0988.34 m2
de la 77 171 € +TVA

Dinamica prețului minim pentru m² în €

April 182019930April 22019935April 12019900November 292018935
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Valcom Residence Tractorul vezi harta Brașov

str. Іoan Popasu, Brașov
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Iîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020în stadiu de construcţie
data finisării în 2020
Faza IIîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020în stadiu de construcţie
data finisării în 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon
Încălzire
centrală termică
Lift
2 lifturi
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
175
Numărul de etaje
S+P+10
Parcare
subterană şi terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadru monolit
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
garsoniere, studio, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
40,59 –88,34 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
Integrală, credit imobiliar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare imobile

Ansamblul Rezidențial „Valcom Residence Tractorul” este localizat pe strada Ioan Popasu în cartierul Tractorul în apropiere de Coresi Shopping Resort în orașul Brașov. De la acest complex locativ este acces ușor și rapid către mijlocele de transport în comun și care are acces facil către toate punctele de interes ale orașului. La doar un kilometru de la blocuri se află Parcul Tractorul, sunt centre medicale și săli de sport.

Descrierea tehnică și amenajarea complexului

Complexul locativ „Valcom Residence Tractorul” conține două blocuri de apartamente cu un stil urban și cu design minimalist, fiecare imobil are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 10 etaje locative. Ambele imobile sunt construite cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat pe ambele direcții cu diafragme și planșee din beton armat. Toate închiderile, atât cele exterioare cât și cele interioare sunt efectuate din cărămidă eficientă energetic de marcă Porotherm, care asigură și un nivel înalt acustic și termic. Fațadele sunt tencuite cu tencuială de calitate înaltă. Casele sunt izolate termic din exterior cu un strat de 15 cm din polistiren cu o permeabilitate sporită. Acoperișul imobilelor este de tip - terasă circulabilă. Balcoanele și terasele sunt de tip deschis și au parapet din sticlă. Ferestrele sunt vitrate cu tâmplărie PVC cu geam termopan tripan și cu 6 camere de la Salamander. În fiecare clădire în hol sunt instalate câte 2 lifturi silențioase și confortabile, iar la casa scării sunt senzori de mișcare încorporați și spațiile comune sunt finisate cu gresie ceramică de trafic intens la pardoseli iar pereții și tavanele sunt vopsiți cu vopseli decorative și lavabile. În curtea complexului locativ sunt amenajate zone verzi, sunt echipate locuri de joacă pentru copii și există organizate locuri de parcare atât subterane (și boxe amenajate) cât și supraterane cu un număr total de 180 de unități, precum și sunt organizate subteran și locuri de parcare pentru motociclete și spații de depozitare. Sistemul de video - interfon oferă acces securizat la intrare în fiecare bloc locativ.

Tipul apartamentelor

Ansamblul Rezidențial „Valcom Residence Tractorul” are un umăr total de 175 de locuințe clasificate cu studio-uri, garsoniere și apartamente cu două și trei camere cu suprafețe variate și mai multe tipuri de compartimentări. Studiourile și garsonierele au suprafața de la 40 mp până la 47 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de scheme proiectate cu suprafața între 48 mp și 75 mp, iar locuințele cu 3 camere au suprafața cuprinsă între 77 mp și 88 mp. Pereții interiori sunt tencuiți cu Malta Fina și zugrăviți cu materiale de tip lavabil și șapele sunt executate mecanizat. Toate locuințele se oferă în vânzare și se predau cumpărătorilor complet finisate cu parchet, gresie și faianță, sunt dotate cu obiecte sanitare și cu mobilier pentru blocurile sanitare. Câte o centrală de ultimă generație este instalată în fiecare apartament pentru asigurarea funcționării sistemului de încălzire individual. Absolut toate locuințele au asigurate racordare la apă, gaz natural, sistem de canalizare, curent electric, telefonie și TV.

Despre Dezvoltator

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Valcom Residence Tractorul” este una din cele mai mari companii de asistență imobiliară „Coldwell Banker Alpin”, fiind atât dezvoltator cât și constructor cu o echipă de profesioniști și cu o calitate a construcțiilor sale la cele mai înalte standarde.

Metode de plată

Dezvoltatorul oferă posibilități flexibile de achitare cu plata eșalonată în trei tranșe, sunt acceptate credite bancare și pentru achitarea integrală este propus un preț avantajos.

Dacă doriți să locuiți în acest complex sau să faceți o investiție, să aflați mai multe materiale și informații utile despre prețuri, contacte și dezvoltator, sunteți așteptat să vizitați pagina oficială a Ansamblului Rezidențial „Valcom Residence Tractorul”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Valcom Residence Tractorul

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex