1 / 2
Vitan Residence 7, București

Vitan Residence 7
în București

Prețul pentru m2
de la 1233 €
Dezvoltator
Adresa
str. Monolitului, 16, zona Vitan, Sector 3, București

Vitan Residence 7 vezi harta București

str. Monolitului, 16, zona Vitan, Sector 3, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Vitan Residence 7dat în exploatareîn 2018, trimestrul 3dat în exploatare
în 2018, trimestrul 3

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, farmacie
Încălzire
autonom
Numărul blocurilor
1
Parcare
exterioară
Pereţi
Beton și cărămidă
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
55–95 mp

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
programa Prima Casă, credit ipotecar sau plata integrală

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „Vitan Residence” se află așezat în zona Vitan, pe strada Monolitului, nr. 16, sectorul 3 în orașul București.

Despre zona așezării

În apropierea imediată de blocul locativ „Vitan Residence” se află stația de Metrou Mihai Bravu. În proximitate sunt școli și grădinițe, funcționează supermarketuri și restaurante. Mall-ul Vitan este situat la doar 7 minute de mers pe jos de la locuințe, iar Parcul Tineretului este puțin mai departe. Distanța până în centrul orașului București este de doar 4,2 km, unde se ajunge în maxim 10 minute. Gara de Nord se află la o distanță de 7,6 km. Aeroportul Otopeni se află la 21,3 km și Aeroportul Băneasa este la o distanță de 13,1 km.

Caracteristici constructive a Ansamblului Rezidențial

Complexul Rezidențial este format dintr-un bloc locativ cu o arhitectură modernă, care este înălțat cu parter și opt nivele de apartamente, și dispune de o rezistență seismică la cutremure de până la 8,6 grade pe scara Richter. Clădirea este construită din materiale de construcții de ultimă generație. Fațada clădirii locative este finisată cu piatră naturală. Pereții dispun de izolare termică și fonică. În Complex funcționează sistemul de interfon (cu puncte pentru fiecare unitate locativă) și sunt montate camere de supraveghere video. Accesul în Complex este efectuat prin bară de acces, precum este și pază. Locuințele cu 2, 3 și 4 camere proiectate și complet finisate sunt așezate doar câte patru apartamente pe un etaj. Apartamentele au montate uși exterioare din metal blindate și uși interioare celulare de la Pinum. Pereții sunt acoperiți cu glet și vopsiți cu vopsea lavabilă. Pardoselile sunt acoperite cu parchet laminat sau cu gresie. Geamurile sunt termopane de marcă Salamander cu 5 camere. Blocurile sanitare sunt dotate cu obiecte ceramice Cersanit. Băile din apartamente sunt proiectate în așa fel ca să dispună de aerisire naturală. Sistemul de încălzire funcționează prin centrale termice proprii, foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Vitan Residence” este Compania „RPF Development”.

Modalități de plată: prin programul „Prima Casă”, credit ipotecar sau plata integrală.

Mai multe detalii și informații utile despre apartamente, localizare, facilitățile construcției, aflați de pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Vitan Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale RPF Development