1 / 7
Wings, Cluj-Napoca

Complex Wings în Cluj-Napoca

Prețul pentru m2
de la 1350 € +TVA
pe 100 €
Dezvoltator
Adresa
str. Frunzisului,88A, Cluj - Napoca

Schițele și prețurile în Wings

1 camere
58.09 m2
de la 51 750 € +TVA
2 camere
76.6 m2
de la 95 459 € +TVA
Duplex-uri
173.64 m2
de la 161 922 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Wings vezi harta Cluj-Napoca

str. Frunzisului,88A, Cluj - Napoca
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Wingsîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket, interfon, loc de joacă pentru copii, pivnițe individuale, grădini private, jacuzzi pe terasă
Încălzire
centrală termică proprie și încălzire în pardoseală
Lift
da
Numărul blocurilor
2
Numărul de apartamente
228
Numărul de etaje
P+15E
Parcare
subterană
Pereţi
cărămidă și beton armat
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, duplex
Spațiul apartamentelor
41,40–112,02 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Wings” se află localizat în cartierul Zorilor, pe strada Frunzișului, la numărul 88A în partea de Vest al orașului Cluj-Napoca. Complexul locativ se învecinează cu: Liceul Waldorf, cu supermarket-ul Lidl, în apropiere de bloc sunt magazine, câteva cafenele, este o pizzerie și nu departe se află stațiile de transport în public, de asemenea în acest cartier se găsește un centru medical, este centru diagnostic și sunt instituții de învățământ. De la complexul rezidențial „Wings” până în centrul orașului Cluj–Napoca se ajunge în maxim 10 minute.

Structură, detalii tehnice și amenajare complex

Ansamblul rezidențial „Wings” este cel mai remarcabil proiect imobiliar din Transilvania, cu adevărat cel mai atrăgător și impresionant complex locativ. Complexul este prezentat cu două clădiri de apartamente, construite cu un design foarte spectaculos și irepetabil, complexul imobiliar are 2 aripi (blocuri) și locuințele la fel sunt structurate pe două laturi = 2 tronsoane locative. Sistemul constructiv al imobilului este realizat pe fundații pe radier general și cu diafragme din beton armat. Închiderile exterioare și pereții interiori sunt efectuați din diafragme și cărămidă la zidărie. Grosimea sistemului de termoizolație este de 15 cm. Fațada clădirii locative este acoperită cu tencuială decorativă. Ferestrele montate sunt din profil PVC și au geam tripan.

Complexul rezidențial „Wings” beneficiază de serviciul de administrare al proprietăților. În trei nivele subterane sunt prevăzute locurile de parcare, iar la suprateran se vor amplasa boxe de depozitare. În incinta complexului este proiectată o grădiniță pentru copiii, sunt multe zone verzi și spații amenajate pentru joaca copilașilor.

Detaliile apartamentelor

Complexul rezidențial „Wings” însumează un număr total de 228 de unități locative de clasa energetică „A”, toate cu balcoane superbe. Imobilele găzduiesc apartamente cu o cameră, apartamente cu 2, 3 și 4 camere și apartamente de tip - duplex cu scară în interior.

Suprafața utilă a apartamentelor cu o cameră este cuprinsă între 41 mp și 50 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate în mai multe tipuri de schițe și toate acestea dispun de terase generoase cu suprafața cuprinsă între 16 mp și 21 mp, iar suprafața locuințelor este de la 51 mp până la 62 mp. Apartamentele de tip duplex cu 3 și cu 4 camere dispun de câte două terase și de câte două grupuri sanitare și pot avea suprafețele de la 140 mp utili.

Locuințele se predau rezidenților în versiune – semi finisate, la finisarea pardoselilor de la balcoane sunt folosite doar materiale naturale. Absolut toate apartamentele oferă locatarilor o panoramă fascinantă asupra vecinătăților.

Dezvoltatorul Ansamblul rezidențial „Wings” este compania „Studium Green”, care se mândrește cu proiectele sale finalizate și are lăsate în urmă mai mult de 1500 de apartamente și peste 7500 de spații comerciale și de birouri cu succes construite, precum și 4500 de acoperișuri verzi amenajate. Compania „Studium Green” are o experiență de 15 ani în domeniul construcțiilor și folosește la construcția proiectului imobiliar „Wings” materiale și tehnologii doar care corespund mediului înconjurător. Compania de construcții oferă astfel de modalități de plată: plata din resurse proprii, sau prin credite ipotecare sau credite imobiliare. Persoanele interesate de locuințele extraordinare din ansamblul locativ „Wings” sunt invitate pe site-ul companiei de construcții „Studium Green”, pentru a afla despre toate facilitările complexului, schemele, pozele depline, contacte, plați și alte informații utile.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Wings

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Studium Green
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex