Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Ansamblurile rezidenţiale în Brașov

 —  68 obiecte

Complexe rezidenţiale, apartamente, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Toate locuințele și ansamblurile rezidențiale noi din orașul Brașov pe pagina Flatfy.ro

Orașul Brașov este considerat ca unul din cele mai vizitate orașe din România, fiind situat în regiunea Transilvania și înconjurat de Munții Carpați, Brașovul este atrăgător nu numai din punct de vedere turistic, dar și este o localitate de care din an în an sunt interesați mult mai mulți investitori și dezvoltatori imobiliari. Orașul București are o amplasare de minute – în centrul țării și este un oraș în continuă dezvoltate și anume aici în ultimii ani sunt îndreptate nu numai privirile dezvoltatorilor dar și deja se arată și rezultatele construcțiilor noilor ansambluri rezidențiale și proiectelor imobiliare noi de calitate înaltă. Conform datelor analiticilor pe piața imobiliară din Brașov în ultimul an sunt oferite locuințe noi cu prețul pentru un metru pătrat începând de la 500 euro și până la 1 400 euro/metru pătrat.

La prețul de aproximativ 1 000 de euro per metru pătrat mai sunt oferite apartamente pe piața imobiliarelor din Brașov în următoarele ansambluri rezidențiale:

  • Avantgarden 3,
  • George Bacovia,
  • Urban Residence Pentha,
  • Blue Residence,
  • Carpaților Residence,
  • Segovia Garden Apartments,
  • Valcom Residence Tractorul,
  • și Evocasa Viva
Cu prețul mediu de la 700 până la 900 de euro pentru un metru pătrat se poate de cumpărat locuințe în astfel de complexe locative din Brașov: „Grandis Residence Premium” (de la 758 €/m 2); „Sannyville Garden” ( de la 782 €/m 2); „Liziera Brașov” cu case private la 800 euro pe un m/p, „House Residence” (de la 880 €/m 2) și „House Residence 2” (de la 809 €/m 2); „Eleven Residence” (de la 843 €/m 2); „Isaran” de la 740 – 830 €/m 2 ); ansamblul locativ din comuna Sânpetru - „Bonna Vie Apartamente Sânpetru” (de la 843 €/m 2 ); „Platinum Residence” din zona Coresi (De la 830€/m 2 ); „Evocasa Viva” (de la 850 €/m 2) și „Premiere Residence T7” (de la 720 €/m 2).

Iar cele mai ieftine locuințe în Brașov și din apropierea orașului sunt prezentate în ansamblurile locative „Sânpetru Residence” din localitatea Sânpetru, unde un m/p costă de la 597 euro, „Olympus Residence Sinaia” din partea de Sud a Brașovului care oferă apartamente cu prețul de la 662 euro per m/p, „Coder Residenece” cu case alipite cu prețul de la 500 euro/m/p, „Parcul Verde Residence - Stupini” ce este așezat în cartierul Stupini și propune în vânzare locuințe cu prețul de la 556 euro pentru un metru pătrat.

Cu o deosebită plăcere vă așteptăm să vizitați pagina portalului de căutare a locuințelor noi Flatfy.ro, unde se află colectate toate apartamentele și imobiliarele noi din orașul Brașov și din toată România.

Развернуть Свернуть

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.