Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Ansamblurile rezidenţiale în Sibiu

 —  14 obiecte

Complexe rezidenţiale, apartamente, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Alege Ansamblul Rezidențial în Sibiu

Situat în centrul țării, Sibiu este unul dintre orașele reprezentative ale României, atât din punct de vedere istoric, turistic, cultural, dar și economic. Cunoscut și sub denumirea germană Hermannstadt, Sibiul este cel mai mare centru al minorității germane din Transilvania și România.

Județul Sibiu se întinde pe o suprafață de peste 5.400 de kmp, ceea ce reprezintă aproximativ 2,3% din teritoriul țării. Județul este compus din 11 orașe și municipii, iar reședința se află la Sibiu.

La recensământul realizat în anul 2017 a reieșit că județul Sibiu a crescut în ultimii șase ani cu 68.000 de locuitori, ajungând astfel la peste 466.000 de locuitori. Orașele cu cea mai mare creștere din județ sunt Sibiu cu 22.000 de locuitori și Mediaș cu aproximativ 11.000.

Potrivit Direcției Județene de Statistică Sibiu, prima jumătate a anului 2018 a înregistrat o foarte mică scădere în ceea ce privește numărul de locuințe noi date în folosință. Astfel, în prima parte a anului 2018 au fost date în folosință 1192 de locuințe noi, față de 1198 în prima jumătate a anului precedent. Dintre acestea, peste 60% au fost construite în mediul urban. Tot în anul 2018, în perioada 01.01-30.09, au fost eliberate 525 de autorizații de construcție pentru clădiri rezidențiale.

În perioada 2015-2018 prețurile locuințelor din Sibiu au crescut cu aproximativ 20%, astfel că pe parcursul anului 2018 tariful per mp util a ajuns să coste, în unele cazuri, chiar și 1.000 de euro. Astfel, cumpărătorii au ajuns să plătească pentru un apartament cu două camere minim 40.000 de euro, în funcție de finisările și dotările acestuia, dar și de zona în care este amplasat. Prețul unui apartament construit recent într-un complex rezidențial nou pornește de la 345 de euro/mp în Bavaria Residential Park și ajunge chiar și la 1.043 euro/mp în City Residence.

Consultă prețurile și ofertele de anunțuri imobiliare din Sibiu pe site-ul nostru, Flatfy.ro

Развернуть Свернуть

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.