1 / 4
Astoria Beach, Constanța

Complex Astoria Beach în Constanța

Prețul pentru m2
de la 1000 € +TVA
pe 124 €
Adresa
bul. Mamaia Nord, Mamaia

Schițele și prețurile în Astoria Beach

2 camere
59.37 m2
de la 55 000 € +TVA
3 camere
79.85 m2
totul e vândut
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Astoria Beach vezi harta Constanța

bul. Mamaia Nord, Mamaia
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Astoria Beachdat în exploatareîn 2018dat în exploatare
în 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzire
centrală termică proprie
Lift
da
Numărul blocurilor
4
Numărul de apartamente
216
Numărul de etaje
P+7E
Parcare
subterană
Pereţi
cărămidă
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
59,37–79,85 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație romantică

La doar câțiva pași de la Marea Neagră se află foarte confortabil amplasat complexul rezidențial „Astoria Beach”, în zona Mamaia Nord, pe strada D12 în Mamaia Sat. Fiind amplasate pe litoral, blocurile rezidențiale alintă locatarii săi cu vederi fascinante și aer curat. În vecinătate cu locuințele complexului se găsesc magazine, pizzerii, restaurante, sunt diverse hotel-uri și pensiuni, nu departe se află camping-ul „Pirivoli La Mal”. Până în Constanța se ajunge în maxim 30 minute cu transport.

Blocuri atrăgătoare

Un număr de doar patru blocuri locative sunt cuprinse în incinta complexului rezidențial „Astoria Beach”. Clădirile locative sunt construite din cărămidă pe o carcasă din cadre din beton armat și sunt proiectate cu câte un parter și fiecare cu 7 etaje de apartamente. Construcțiile sunt dotate cu tâmplărie cu profil în 6 camere (PVC) de firmă REHAU și cu geam termopan.

Ansamblul rezidențial pune la dispoziția locatarilor locuri de parcare proprii (exterioare), are spații verzi amenajate și pentru relaxarea deplină a rezidenților - în fața blocurilor este amenajată o piscină. De asemenea în incinta complexului funcționează un restaurant, este un supermarket și sunt spații comerciale, pentru a oferi locatarilor și oaspeților diverse servicii și produse comerciale. Iar pentru copilași este organizat un loc special de joacă. Ansamblul rezidențial „Astoria Beach” dispune de o plajă privată, aceasta fiind dedicată exclusiv pentru locatarii complexului rezidențial. Din punct de vedere a securității complexul locativ este dotat cu sistem cu interfon, are supraveghere video și dispune de acces securizat.

Apartamente primitoare

216 de unități locative sunt proiectate în blocurile ansamblului rezidențial „Astoria Beach”, acestea se predau cumpărătorilor în versiune de finisare - „la cheie” și au utilizate doar finisaje de calitate superioară. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite studio-uri excelente și apartamente cu confort sporit cu 2 și cu 3 camere. Locuințele au instalate uși Pinum pentru încăperile interioare (din lemn), la intrare în locuințe ușa de acces este metalică. Pentru finisare este folosit travertinul, gresia, faianța, și parchetul de cea mai bună calitate cu un nivel sporit de durabilitate. Pentru fiecare locuință este instalat sistemul de climatizare cu aparate individuale pentru aer condiționat.

De asemenea toate apartamentele sunt echipate cu câte o centrală termică proprie și cu calorifere, acestea sunt instalate și sistemul de încălzire cu toate instalațiile este pus în funcțiune, acest fapt oferă posibilitatea nu numai de a vă relaxa pe malul Mării Negre în timpul cald dar și a locui aici anul întreg. Apartamentele sunt conectate la utilități și au apă, canalizare, gaz și curent electric. Dezvoltatorul compleului rezidențial „Astoria Beach” este compania Astoria Residence Constanța. Această companie are o experiență de peste 7 ani de activitate pe piața locală și deja este bine cunoscută mulțumită calității lucrărilor sale și a materialelor premium folosite la constricții. Alte materiale și informații despre apartamentele ansamblului rezidențial „Astoria Beach” le găsiți complet afișate și în amănunte descrise pe web pagina dezvoltatorului Astoria Residence Constanța.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Astoria Beach

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex