Bella Casa Residence

Prețul pentru m2
de la 316 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. DJ602, Săbăreni, Giurgiu (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Faza Idat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Faza IIîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire:
centrală
Lift:
nu
Numărul de apartamente:
60 de case
Parcare:
terestră
Pereţi:
cărămidă Soceram
Tehnologia construcției:
baza stâlpilor continui din beton armat
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Spațiul apartamentelor:
152 mp

Despre achiziție

Plată:
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash

Prețurile și schițele în Bella Casa Residence

Case
250 m2
79 000 €

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Bella Casa Residence” se află amplasat în zona de nord-vest a capitalei, în comuna Săbăreni Dj606, județul Giurgiu.

Facilitățile amplasării

Casele locative sunt construite într-o regiune curată, liniștită și verde. Fiind amplasate între două păduri, care permanent aprovizionează zona cu aer proaspăt, complexul profită și de apropierea de zonele comerciale Băneasa și Coloseum, magazinul IKEA, zona comercială Militari și Water Park Militari. Nu departe este Grădina Zoologică și stadionul Concordia.

Distanța până la Piața Unirii este de 26,1 km, iar Piața Victoriei se află situată la 23,3 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 22,1 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 24,7 km și până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 22,2 km.

Caracteristici constructive și descrierea Complexului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial „Bella Casa” constituie un cartier locativ alcătuit din case individuale. Vilele sunt ridicate cu parter și plus un etaj locativ și dispun de grădini proprii. Imobilele sunt construite în baza stâlpilor continui din beton armat prevăzut cu centuri și cărămidă portantă Soceram și toate sunt termo-izolate calitativ cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și sunt finisate cu tencuieli decorative albe și gri deschis. Podurile sunt izolate termic cu vată minerală. Casele sunt proiectate și construite cu un nivel de rezistență seismică la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter.

Locurile de parcare sunt amenajate cu dale din beton (numai pentru linia roților).

Complexul locativ dispune de spații verzi cu parc, are locuri de relaxare pentru maturi și teren de joacă pentru copii. Drumurile din interior sunt asfaltate.

Funcționează o grădiniță și este un magazin mixt.

Descrierea locuințelor

Rezidența dispune de un număr total de 60 de vile moderne care au un aspect foarte atractiv.

Suprafața construită a caselor este de 152 mp unde utili sunt 110 mp și sunt astfel compartimentate și planificate: la parter se află camera de zi, este sufrageria și bucătăria, un dormitor, o baie, un spațiu de depozitare și vestibulul. Etajul locativ găzduiește trei dormitoare, dintre care unul dispune de o cameră de baie proprie, iar restul au o cameră de baie comună.

Casele sunt propuse spre vânzare cu curte personală cu suprafața de la 240 mp până la 500 mp, care este frumos amenajată cu gazon și plante decorative (tuya). Casele sunt împrejmuite de gard din sârmă bordurată și au porți metalice. Toate vilele dispun de terase în fața casei și în spate, terasele sunt finisate cu gresie porțelanată și au pergole din lemn natural.

Tâmplăria exterioară a vilelor dispune de profil PVC cu 5 camere și cu geam termopan de marcă Salamander din Germania.

Pardoselile sunt turnate cu sapă și placate cu gresie și parchet iar pereții sunt prelucrați cu Knauf și vopsiți cu vopsea lavabilă albă.

Gresia și faianța este de proveniență spaniolă și este oferită la alegerea viitorului locatar. Ușile interioare și parchetul sunt de marcă Classen, scara interioară la fel este placată cu parchet. La intrare în casă este instalată ușă metalică de culoare albă. Ferestrele de la mansarde sunt de marcă Velux

Fiecare unitate locativă are instalată centrală termică proprie și calorifere de marcă Ferroli (24 kW).

Sunt instalații sanitare și electrice cu prize și întrerupătoare, băile sunt dotate cu obiecte sanitare și baterii la fel la alegerea beneficiarului.

Sistemul de canalizare este prin fosă septică biologică cu sistem de drenaj.

Aprovizionarea cu apă este din put cu adâncimea de 25-30ml prin pompă submersibilă și plus imobilele sunt dotate cu vas de expansiune.

Mai multe informații utile despre Complex și descrierea amănunțită a localității, mai multe poze a caselor, alegerea finisajelor și despre toate metodele de achitare și cumpărare direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Bella Casa Residence”.

Bella Casa Residence vezi harta Giurgiu

str. DJ602, Săbăreni, Giurgiu
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.