1 / 15
Brown Luxury, Iași

Complex Brown Luxury în Iași

Prețul pentru m2
de la 893 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Luminii, 19, Păcurari

Schițele și prețurile în Brown Luxury

1 camere
36.0151.21 m2
de la 37 500 € +TVA
2 camere
64.3265.03 m2
de la 55 000 € +TVA
3 camere
69.3993.68 m2
de la 55 000 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Brown Luxury vezi harta Iași

str. Luminii, 19, Păcurari
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc 5dat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Bloc 8în stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie
Bloc 6în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3
Bloc 7în stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket, interfon
Încălzire
Centrală termică 24kW – Vaillant
Lift
Schindler
Numărul blocurilor
8
Numărul de apartamente
268
Numărul de etaje
DS+P+5E
Parcare
terestră
Pereţi
cărămidă
Tehnologia construcției
cadre din beton
Tip imobil
bloc de apartamente
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Numărul camerelor
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spațiul apartamentelor
36,01–93,68 mp

Despre achiziție

Plată
Integrală, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea complexului rezidențial

În apropiere de natură la liniște și confort se află amplasat Ansamblul Rezidențial „Brown Luxury”, pe strada Luminii la numărul 19, Valea Lupului în orașul Iași. Intrarea în Complex se efectuează din sensul giratoriu de la Rond Era la dreapta spre Hotelul Premier Class. Acest proiect locativ dispune de toate facilitățile urbane și are în apropiere magazinele: Carrefour (vis-a-vis de complex), Kaufland, MobExpert, Praktiker și Decathlon. De asemenea foarte aproape circulă mijloace de transport în comun. În imediata apropiere de locuințe pentru confortul părinților și copiilor se află grădinițe, școli, licee și universități.

Informații generale despre proiectului locativ

Blocurile din ansamblul rezidențial „Brown Luxurysunt construite cu o rezistență la cutremure de peste 8,5 grade pe scara Richter. Toate cele opt blocuri locative sunt construite cu un regim de înălțime cu Demisol + Parter + 4 Etaje + Mansardă. Carcasa caselor dispune de o structură pe cadre din beton armat, peste etajul 5 este turnată o placă din beton. Închiderile exterioare și сele interioare sunt cu o umplutură cu folosirea a 100 % cărămizii Porotherm de 25 cm, unde exteriorul pereților este placat cu un strat de 10 cm de termoizolare din polistiren expandat EPS80. Fațada imobilelor este finisată cu tencuială decorativă Ceresit. Casa scării este finisată și este placată cu granit. În imobile funcționează câte un lift de marcă Schindler. La blocuri este montată tâmplărie exterioară cu profil PVC de marcă Salamander cu 5 camere de 76 mm, cu feronerie MACO și geam izolant cu 3 rânduri de sticle cu grosimea de 40 mm și acoperire low-e + argon de tip „4 seasons”. Complexul locativ oferă câte un loc de parcare privat pentru fiecare apartament, locurile sunt betonate, pavate și iluminate și au acces prin telecomandă. În total este organizat un număr de 400 de locuri de parcare. Copii locatarilor se pot juca la locul de joacă special amenajat foarte modern cu tobogane, balansatoare, băncuțe și o mulțime de alte jocuri interactive și de asemenea există zonele verzi amenajate cu brazi, copaci și plante decorative. Complexul locativ dispune de un sistem de video – interfon.

Descrierea și varianta de predare aapartamentelor

Ansamblul rezidențial „Brown Luxury” dispune de un număr total de 368 de apartamente cu terase și cu 1-2-3 camere, suprafața locuințelor este cuprinsă între 36,16 mp și 81,82 mp pentru cel mai spațios apartament. Toate apartamentele se predau beneficiarilor finisate, echipate și dotate complet. Centralele termice sunt individuale pe apartament și sunt de firma Vailant, iar instalațiile pentru încălzire sunt din materiale de calitate germană din țeavă Pexa de la Purmo prin distribuitoare, cu șapele și temelii mecanizat turnate. Camerele de baie din apartamente sunt echipate cu obiecte sanitare de la Cersanit/Geberit/Colo. Gresia și faianța placată în bucătării și băi este de import din Spania și Italia. Parchetul laminat placat pe pardoselile din camere, dormitoare și holuri dispune de grosimea de 8-10 mm. De asemenea la alegerea cumpărătorilor pardoselile pot fi placate cu granit sau marmură. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal, precum și sunt montate și toate ușile interioare din lemn și sticlă. Posibilități de achitare a imobilelor noi: prin programul „Prima Casă”, credit ipotecar, credit imobiliar, plata integrală, plata cash.

Pentru a rezerva repede, sau pentru a programa o vizită, pentru a afla mai multe materiale despre construcție și finisajele complete a apartamentelor, pentru a vedea mai multe poze, scheme și a face o alegere definitivă și corectă a locuinței Dvs de vis, sunteți invitați să vizitați pagina web a Ansamblului rezidențial „Brown Luxury”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Brown Luxury

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex