Fundeni Residence

Site-ul oficial: fundeniresidence.ro

Proiecte în dezvoltare: 2

Proiecte finalizate: 7

Construiește Ansambluri Rezidențiale în București.

Flatfy este conștient de 9 de obiecte Fundeni Residence 2 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Fundeni Residence

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Toate imobiliarele noi ale dezvoltătorului Fundeni Residence

Informațiile despre Compania de construcții

Fundeni Residence a realizat deja 13 ansambluri imobiliare, iar alte 250 de apartamente urmează să fie construite. Profesionalismul companiei și calitatea construcțiilor au făcut ca în anul 2012 Fundeni Residence să ocupe locul 6 în topul general al ansamblurilor rezidențiale realizat de Capital.

Blocurile din cadrul acestor ansambluri sunt construite pe regim mic de înălțime și au ca beneficii: centrală proprie racordată la gaz, utilitățile publice, curte independentă și acces pe bază de telecomandă care împiedică astfel accesul persoanelor străine și locuri de parcare supraterane și subterane. Totodată, clienții pot să își aleagă finisajele apartamentelor dintr-o gamă largă pusă la dispoziție de dezvoltator. Astfel, fiecare își va putea personaliza locuința cu parchetul, gresia, faianța și obiectele sanitare dorite. În cadrul proiectelor rezidențiale se regăsesc diverse tipuri de locuințe: garsoniere, apartamente cu două camere, trei camere sau patru camere, toate fiind disponibile în mai multe variante ca și suprafață și compartimentare.

Prețurile locuințelor construite de Fundeni Residence oscilează în funcție de zona în care se află ansamblul rezidențial. Momentan, dezvoltatorul imobiliar mai are apartamente disponibile în ansamblurile Fundeni IV și Fundeni IX, ambele situate în Sectorul 2 din București, pe strada Doinei nr. 58 respectiv pe strada Doinei nr. 54. Prețurile per metru pătrat în Fundeni IV pornesc de la 454 euro, în timp ce la ansamblul Fundeni IX prețul de pornire este de 800 de euro. Astfel, pentru un apartament cu trei camere și cu o suprafață de 110 mp, situat în Fundeni IV, prețul pornește de la 50.000 euro. Pentru o locuință asemănătoare, dar situată în ansamblul Fundeni IX, cu trei camere și o suprafață de la 82 mp, prețul de pornire este de 67.500 euro.

Pentru achitarea locuințelor, compania Fundeni Residence acceptă plata integrală, credit ipotecar și credit imobiliar, programul național de creditare Prima Casă, dar și rate direct la dezvoltator.

Obiecte realizate de dezvoltator

Înca dezvoltatori din România

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.