1 / 12
Maia Victoriei, Pitești

Complex Maia Victoriei în Pitești

Prețul pentru m2
de la 809 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Victoriei, 54
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Maia Victoriei

Studiouri
de la 54 m2
de la 53 710 € +TVA
2 camere
49.6552 m2
de la 52 900 € +TVA
3 camere
81.5139 m2
de la 82 837 € +TVA
4 camere
129161 m2
de la 130 293 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Maia Victoriei vezi harta Pitești

str. Victoriei, 54
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Maia Victorieiîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală termică proprie
Lift
lift marca Schindler
Numărul de apartamente
29
Parcare
exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Înălțimea tavanului
D+P+4E+5–6ER
Numărul camerelor
studio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Spațiul apartamentelor
51 mp–214.1 mp

Despre achiziție

Plată
plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, Prima Casă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Complexul locativ „Maia Victoriei” dispune de o așezare ultracentrală pe strada Victoriei la nr. 54 în orașul Pitești, imediat lângă I.P.J Argeș. Și dispune de acces rapid la bulevarde și la toate mijloacele de transport în comun. La doar câteva minute de la ansamblul locativ se află Parcul Expo și Parcul Trivale. De asemenea în apropiere de complex se află grădinițe, școli, universități, sunt bănci și farmacii, este piață și gară și multe puncte de interes pentru a oferi locatarilor o viață confortabilă și absolut împlinită.

Descriere complex

Suprafața totală a terenului proiectului imobiliar este de 4250 mp. Pe acest teren sunt amplasate 5 corpuri de imobile cu diferite regimuri de înălțime. Primul imobil dispune de un regim de înălțime cu Demisol + Parter + 4 etaje locative + etajele 5 și 6 sunt retrase. Fundația imobilului este de tip radier și dispune de stâlpi și grinzi din beton armat. Zidăria pereților este efectuată din cărămidă porotherm cu goluri iar tâmplăria instalată este cu profil PVC și are geam tripan. Învelitoarea este de tip terasă circulabilă, este amenajată pe o placă din beton armat și dispune de termo și hidro izolare. Liftul cu capacitatea de ridicare a 6 persoane este montat și are puțul delimitat cu diafragme din beton armat. În vecinătate cu ascensorul la fiecare etaj se află un spațiu tehnic special dedicat pentru distribuitoarele și contoarele pentru apartamentele amplasate la etajul respectiv. Casa scării și toate spațiile comune sunt finisate și sunt placate cu granit. Scările interioare sunt cu rampe din beton armat și cu mână curentă din profil metalic. În curtea complexului locativ sunt plantate spații verzi, iar pe perimetru sunt prevăzuți stâlpi de iluminat. În incinta complexului (situată la stradă) se află o vilă-monument istoric. În ansamblu funcționează sistemul de interfon, este instalată o barieră de acces la intrarea la demisol și rampa de la intrare este efectuată cu lățimea de 5 metri.

Despre apartamente

Primul imobil din complexul locativ „Maia Victoriei” dispune de un număr total de 29 de locuințe cu o cameră de tip studio și apartamente cu 2, 3 și 4 camere foarte bine compartimentate, iar la etajele 5-6 sunt proiectate apartamente de tip duplex, care dispun de o scară interioară. Suprafața utilă pentru studio-uri este de la 41,65 mp până la 42,65 mp. Pentru apartamentele cu 2 camere suprafața utilă este de 42,3 mp. Locuințele cu 3 camere sunt construite cu suprafața de la 66,5 mp până la 106,5 mp. Cu suprafața cuprinsă între 101 și 109,3 mp sunt prezentate apartamentele cu 4 camere. Iar duplex-urile au suprafața de până la 214 mp. Pereții interiori din apartamente (compartimentările) sunt executați din cărămidă și au grosimea de 11,5 cm - sunt prelucrați și sunt vopsiți cu vopsitorii acrile lavabile, ce asigură un nivel mai înalt de termo și fono izolare. Iar pereții despărțitori între apartamente și cei de la casa scării au grosimea de 20 cm și la fel sunt efectuați din cărămidă. Camerele de baie sunt hidroizolate și la toate spațiile și încăperile umede inclusiv în bucătării este placaj cu gresie ceramică și faianță (produsă în Italia sau Spania). Iar în holuri și pentru spațiile de locuit este utilizat pentru acoperirea pardoselilor parchetul laminat triplustratificat oferit în 3 variante. Tavanele din apartamente sunt prelucrate și nivelate cu glet ipsos, apoi sunt vopsite cu lavabil de culoare albă. Pereții interiori sunt zugrăviți și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Toate balcoanele și terasele sunt hidroizolate, și dispun de parapete din profil metalic cu anti-corozie. Ușile de la intrare sunt efectuate din metal și sunt îmbrăcate în MDF, iar ușile interioare sunt celulare și sunt finisate cu furnir lăcuit. Obiectele sanitare instalate sunt de import din Italia sau Spania. Încălzirea se efectuează prin centrală termică proprie pe apartament cu calorifere. Funcționează sistemul de aer condiționat. Sunt montate toate instalațiile și aparatajele electrice cu prize și întrerupătoare. Apartamentele dispun de conexiuni telefonice, au cablaj pentru televiziune și este internet. Toate utilitățile sunt racordate și sunt contorizate individual (la apă, gaz, canal și electricitate).

Compania „Maiacasă” este dezvoltatorul Complexului locativ „Maia Victoriei”. Compania „Maiacasă” este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din România, care are o experiență pe piața imobiliară de mai mult de 20 de ani.

Pentru mai multe materiale, detalii și informații amănunțite despre apartamente, metode de plată și disponibilitatea locuințelor din complexul locativ „Maia Victoriei”, accesați pagina web a dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Maia Victoriei

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Maiacasa
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex