1 / 12
Mangy Albert Residence, Ploiești

Complex Mangy Albert Residence în Ploiești

Prețul pentru m2
de la 1200 € +TVA
pe 193 €
Dezvoltator
Adresa
Cartier Albert, zona Albert, Ploiești
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Mangy Albert Residence

Case
204.94 m2
totul e vândut
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Mangy Albert Residence vezi harta Ploiești

Cartier Albert, zona Albert, Ploiești
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Mangy Albert Residencedat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parc, supermarket, interfon
Încălzire
centrală termică proprie
Lift
da
Numărul de etaje
P+E
Parcare
subterană şi exterioară
Pereţi
cărămidă și beton armat
Tip imobil
casă și bloc de apartamente
Сurte închisă
acces securizat

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
Spațiul apartamentelor
60–205 mp

Despre achiziție

Plată
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație complex

În orașul Ploiești într-un cartier nou din zona Albert, care este în continuă dezvoltare este poziționat Ansamblul Rezidențial „Mangy Albert Residence”, în apropiere de care sunt multe restaurante, săli sportive și este centrul comercial Ploiești Shopping City.

Conceptul proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Mangy Albert Residence” conține vile individuale construite cu un regim de înălțime cu parter și un etaj, fiecare din acestea fiind construite pe un teren cu suprafața de la 400 mp până la 470 mp. Precum și dispune și de case de tip duplex cu același regim de înălțime (parter + 1 etaj) pe un teren de aproximativ 230 mp. De asemenea în complex sunt construite apartamente în bloc cu parter și plus 2-3 etaje. Blocul de apartamente este dotat cu lift și are la subsol organizate 14 locuri de parcare. Sistemul constructiv a imobilelor este structurat pe o bază din cadre din beton armat și pereți din cărămidă Porotherm, care din exterior sunt termoizolați cu polistiren grafitat Dalmatina Caparol cu grosimea de 10 cm, iar acoperișul este izolat cu spumă poliuretanică pulverizată. Tâmplăria exterioară este de la Salamander cu profil PVC cu 7 camere de clasă A și cu geam tripan. Drumurile din complex sunt asfaltate și iluminate, există alei pavate și sunt amenajate spații verzi cu arbuști sădiți și plante decorative.

Predarea caselor și apartamentelor

Suprafața utilă a fiecărei case individuale este de 170 mp. Suprafața utilă a locuințelor de tip duplex este de 140 mp. În blocurile rezidențiale sunt oferite apartamente cu 2 camere cu suprafața de 60 mp plus terasă și sunt disponibile apartamente cu 3 camere cu suprafața de la 77 mp până la 90 mp. Toate imobilele sunt racordate la utilități si au apă, gas, curent și canalizare. Proiectul locativ „Mangy Albert Residence” oferă în vânzare doar imobile calitative finisate complet în variantă de predare – „la cheie”. Și toate locuințele dispun de pereții interiori vopsiți cu lavabil, placaje cu gresie și faianță din Spania, parchetul laminat este de trafic intens cu grosimea de 12 mm de producere germană. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt cu antiefracție, ușile exterioare pentru vile sunt din profil PVC Salamander de clasă A, iar ușile interioare din toate locuințele sunt celulare Classen. Toate prizele, comutatoarele și întrerupătoarele instalate sunt de la Legrand. Camerele de baie sunt dotate cu instalații și obiecte sanitare Romstal iar bateriile sunt de marcă Grohe. Centrale termice în condensații Viessmann și caloriferele sunt asigurate pentru fiecare locuință în parte.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Mangy Albert Residence” este Compania „Mangy Construct”, care a fost înființată în anul 2010 și construiește cu succes imobiliare de tip: duplex, case și blocuri, fiind în prezent unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Prahova.

Pentru a cumpăra o vilă, un apartament nou sau o locuință de tip duplex și pentru a afla despre restul facilităților Ansamblului Rezidențial „Mangy Albert Residence”, accesați pagina web a Dezvoltatorului și vedeți contactele și informațiile de care sunteți interesat.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Mangy Albert Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex