1 / 8
Novum Invest - 13 Septembrie, București

Novum Invest - 13 Septembrie
în București

Цена, за м2
de la 1045 €
Dezvoltator
Adresa
str. Aleea Botorani, 6a-6b, zona 13 Septembrie, Sector 5, București

Novum Invest - 13 Septembrie vezi harta București

str. Aleea Botorani, 6a-6b, zona 13 Septembrie, Sector 5, București

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Novum Invest - 13 Septembrieîn stadiu de proiectaredata dării în exploatare încă nu este declaratăîn stadiu de proiectare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire
centrală
Numărul blocurilor
1
Parcare
terestră

Despre apartamente

Numărul camerelor
2‑camere, 3‑camere

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție
nu
Plată
plata cash, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Novum Invest - 13 septembrie” se află amplasat pe strada Aleea Botorani, la numărul 6A-6B în sectorul 5 din orașul București. Aici este o zonă apropiată de centrul orașului București, până unde cu siguranță se poate de ajuns în nu mai mult de 5 minute, mijloacele de transport în comun și stațiile RATB se află la o mică distanță de la apartamente. Destul de aproape de locuințele din acest complex locativ se află școală și liceu, sunt multe diverse magazine, farmacii, centre comerciale și nu departe este Mall-ul „AFI Palace Cotroceni”, precum și alte instituții publice de interes pentru locatarii din rezidența „Novum Invest - 13 septembrie”.

Conceptul proiectului rezidențial

Complexul locativ „Novum Invest - 13 septembrie” este conceput cu un bloc de apartamente cu o structură de rezistență consolidată cu un nivel seismic ridicat. Regimul de înălțime a clădirii locative este realizat cu 6 etaje și parter plus este și un etaj de subsol. Ferestrele instalate la bloc sunt cu profil PVC de la Salamander, sunt cu 2 camere și au geam cu acoperire low-e de tip „4 anotimpuri”.

În curtea ansamblului rezidențial sunt oferite 30 de locuri de parcare dechise și sunt amenajate spații verzi, de asemenea există locuri de parcare amplasate subteran.

Despre apartamente

În ansamblul locativ „Novum Invest - 13 septembrie” sunt construite apartamente cu 2 și cu 3 camere. Suprafața utilă a apartamentelor este cuprinsă între 40,50 mp și până la 87,76 mp.

Finisajele utilizate la interiorul apartamentelor sunt de branduri de lux, gresia și faianța placată este le la Marazzi Porcelanosa, parchetul placat pe pardoseli este stratificat dublu cu grosimea de 10 mm și este de producere austriacă. Blocurile sanitare sunt echipate cu obiecte de la Roca Villeroy și Boch Grohe.

Ansamblul rezidențial din zona 13 septembrie este realizat de către dezvoltatorul „Novum Invest”, acesta are o experiență de 7 ani pe piața construcțiilor și oferă cumpărătorilor posibilitatea de a achiziționa locuințe noi în complexul locativ „Novum Invest - 13 septembrie” prin credite ipotecare, prin creditare de la partenerul BCR, prin programul de creditare „Prima Casă” sau cu plata cash.

Nu ezitați să vizitați pagina oficială a dezvoltatorului „Novum Invest” și să aflați despre toate facilitățile și informațiile depline despre apartamentele ansamblului rezidențial „Novum Invest - 13 septembrie”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.