Unique Luxury Apartments

Prețul pentru m2
de la 1 000 €
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
Mamaia Nord

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc 1dat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Bloc 2în stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Încălzire:
centrală pe gaz
Lift:
da
Numărul de apartamente:
90
Parcare:
exterioară
Pereţi:
cărămidă și beton armat
Сurte închisă:
da, cu piscină

Despre apartamente

Înălțimea tavanului:
P + 5E
Numărul camerelor:
2‑camere
Spațiul apartamentelor:
55 mp

Despre achiziție

Plată:
Prima Casă, credit ipotecar, plata cash, credit imobiliar

Prețurile și schițele în Unique Luxury Apartments

2 camere
de la 55 m2
de la 55 000 €

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare de lux

Ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” se află construit pe strada T1, la numărul 84 în Mamaia Nord, Constanța, zona Kazeboo, unde este una din cele mai apreciate și întrebate zone de pe litoral, și se află în apropiere de cele mai întrebate cluburi și puncte de interes. Aici este o zonă rezidențială de lux de pe malul Mării Negre, locuințele se află la doar 3 minte de la plajă. Anume aici este oferit un nivel de viață și odihnă la cele mai înalte standarde. Printre vecinii ansamblului locativ sunt de remarcat: Hotelul „Portobella”, Hanul Piraților și cluburile: „Le GaGa”, „Ego” „Loft” și „Fratelli”.

Informații generale despre complex

Ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” se află construit pe un teren cu suprafața de 3000 mp și este compus din două imobile identice, care dispun de un regim de înălțime cu parter și 5 etaje locative fiecare. Carcasa clădirilor este efectuată din stâlpi din beton armat. Blocurile rezidențiale au o construcție durabilă cu o arhitectură modernă și dispun de un aspect atractiv. Acoperișul imobilelor este de tip – terasă. Geamurile instalate sunt termopane cu profil PVC.

Blocurile rezidențiale sunt construite unul în fața altuia (ca în oglindă).

Complexul locativ oferă la dispoziția locatarilor o piscină exterioară semi – olimpică la mijloc, între imobile (cu dimensiunile de 8 pe 20 m).

Sunt dotate lifturi ultramoderne pentru fiecare din imobile și este serviciu de administrare.

La parterul blocului doi se află amplasat un restaurant plus în complex funcționează un bar-lounge.

În curte sunt organizate spații de promenadă și zone verzi plantate cu copaci decorativi și gazon.

Pentru transportul rezidenților este prevăzut gratuit câte un loc de parcare.

În complex sunt montate camere de supraveghere video.

Descrierea și predarea apartamentelor

Numărul total a apartamentelor construite în ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” este de 90 de unități locative cu 2 camere sau cu 3 camere cu suprafața de la 53 mp până la 85 mp. Schițele apartamentelor propun compartimentare comună cu open-space pentru bucătărie și living, Însă apartamentele oferă posibilitatea de a personaliza spațiile conform cererii și gustului personal al locatarilor.

Împreună cu cheile locatarii primesc apartamente complet finisate integral: cu pardoseli placate cu gresie și parchet, cu faianță pe pereți și finisaj cu lavabil de culoare albă. De asemenea locuințele sunt dotate cu uși interioare din lemn și ușa exterioară, cu toate caloriferele montate și conectate la centralele proprie de apartament care funcționează pe gaz. Sunt dotate obiectele sanitare în camerele de baie. Absolut toate locuințele sunt conectate la sistemul de interfon – cu cameră.

Pentru cumpărătorii care doresc să profite de apartamente complet mobilate și utilitate (frigider, aragaz, hota TV), există o astfel de ofertă din partea dezvoltatorului cu modele deja realizate propuse la alegere.

Pentru apartamentele amplasate la parter sunt prevăzute grădini individualizate.

Beneficiarii primesc apartamente definitiv branșate la apă, curent, gaz și canalizare care sunt individual contorizate.

Apartamentele de pe malul Mării Negre din Complexul locativ „Unique Luxury Apartments” sunt realizate de un Dezvoltator cu o experiență de mai mult de 10 ani în domeniul construcțiilor din regiunile: Constanța, Mamaia, Mamaia Nord și Năvodari.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achiziționare a apartamentelor de lux în orice fel de credit și oferă lista completă a documentelor necesare pentru creditarea cumpărătorilor.

Pentru a programa o vizită la complex și pentru a obține mai multe informații și detalii suplimentare accesați pagina oficilă de pe Faceboor, Instagram sau site-ul ansamblului rezidențial „Unique Luxury Apartments.

Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.